Ha ti látnátok az utcán embereket egy táblával, amire az van írva hogy ingyen ölelés, ti odamennétek és megölelnétek őket?
Figyelt kérdés
Néhány éve Budapesten szerveztek egy ilyet,hogy aki szeretett volna,kaphatott egy ingyen ölelést.2018. aug. 3. 19:47
21/26 anonim válasza:
Remekficko...láttam már néhány kérdésedet, és mind ebben a kategóriában.
Miért nem állítod be, hogy ne jelenjen meg a neved a kérdésnél? :D
(Nem rosszindulatbol kerdezem)
22/26 anonim válasza:
Csak akkor ha az illető egy csinos lány.
24/26 anonim válasza:
Errefelé, amerre én lakom max. olyan ember állna ki ilyen táblával, aki "egy-két jó szoros, nyaknál történő ölelés" közben el akarna lopni tőlem valamit...
Na de viccet félretéve, én szívesen odamennék az ilyen emberekhez, ha meg lehetne bízni bennük. De mivel sosem tudhatod, hogy mit akar valójában, így nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!