Volt olyan, aki azért nem akart egyetemre menni, mert félt hogy egyedül lesz?
Én elég egyedül voltam egyetemen, sosem volt csoportmunka, se bemutató... Jó lett volna szociálisabban, de valahogy nem jött össze, nem baj, elvoltam azért.
Úgyhogy nekem fura, amit írsz, persze lehet, hogy manapság és a te szakodon ez más, mint nálunk volt... Plusz én nem voltam kolis, az is számíthat. Bár ott lehet, hogy jobban megszoknád az embereket.
Miért lenne hülye kérdés?
Én megértelek kérdező, én is nagyon visszahúzódó vagyok, és ez nem könnyítette meg az egyetemi éveket sem. De szerencsére az előadások többsége olyan volt, hogy nem kellett másokkal beszélgetnem, egyedül is meg tudtam oldani mindent. Ahol meg csoportmunka van, ott próbálj meg mosolyogni, kicsit többet beszélni mint máskor, és így túl lehet élni. Talán még barátokat is fogsz találni, főleg az elején ajánlom, hogy próbálkozz, akkor még mindenki egy kicsit meg van illetődve.
Ha esetleg Budapesten fogsz tanulni, szívesen körbevezetlek a városban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!