Miért van az, hogy tekintettel vannak a férfiak a személyiségproblémás nőkre, istápolják, pénzelik őket csak azért mert szépek, igazat adnak nekik. Fordítva a szép nők mikor vannak tekintettel a férfiakra, vagy mikor pénzelik őket?
9-es vagyok.
Egy: Azért mert valami neked nem tetszik,még nem hülyeség.
Kettő: Nem vagyok nő :D
Három: Még te magad is belátod,ha lenne lehetőségedre rá hasonlóan tennél. és igen az élet sosem arról volt híres,hogy igazságos lenne. úgy ámblokk semmiben...
és miért vagy benne olyan biztos,hogy azért mert valaki szép azzal majd jó is lesz együtt lenni? Nehogy azt hidd ám,hogy ezekkel a jól kinéző nőkkel majd aranyéleted lenne. A közösségi oldalakon mindenki a legjobb arcát mutatja,meg az életének a vállalható szeletét.
"Hát arra nem képesek ,hogy ingyen önzetlenül lefeküdjenek velük. ... Olyan nőt kéne megismerni, aki jól néz ki és alkalmazkodik."
ilyen nő nem létezik,ugye tudod? :D és te mit tudnál önzetlenül adni a másiknak,hogy neki is jó legyen ne csak neked? mert csak a saját igényeiddel vagy elfoglalva...
Egy: nem fekszem le senkivel ingyen és önzetlenül. Csak azzal fekszem le, akit szeretek. Ha csak csak szex kell, akkor találsz épp elég csajt a neten. Ne csak ürítésre használd az IGAZI nőt.
Kettő: úgy várhatod el, hogy többet is adjunk, hogy te is adsz valamit magadból (pl. kedvességet, törődést, odafigyelést) és nem várod el, hogy a szex csak úgy jön magától, mert képzeld, azért is tenni kell. Csak a két szép szemedért és a farkadért nem fogom széttenni a lábam, miközben nem egyezik az értékrendünk és nincs egy hullámhosszon a gondolkodásunk.
Három: "Nőből vannak". Na, erre inkább nem reagálok, mert letiltás lenne a vége. Igen, nőből vagyok, mégis te akarsz magadnak nőt. :) Akkor ezért talán tenni is kéne, össze kéne kapni magad és olyan férfinak lenni, ami vonzó a nők számára: humoros, határozott, megbízható, jó kiállású, érzelmi biztonságot nyújtó. Igen, érzelmi és nem anyagi, mert nem a pénz kell. Attól nem leszek boldogabb.
Négy: nem vagyok válogatós, szerintem nem soroltam fel semmi olyat az előbb, amit ne lehetne teljesíteni. A sok szegény pasi meg azért van egyedül, mert inkább azt élvezi, hogy marokmarcit játszik otthon, ahelyett, hogy kimerészkedne és elkezdene beszélgetni, ismerkedni a nőkkel. Mert csak így lehet kapcsolatot teremteni, igazi kapcsolatot.
Mennyi mellébeszélés. De az igazság, hogy elkorcsosultakkal van teli a világ. Erről miért nem pofáztok kategória mércés frusztrált emberek?
A szép nőnek bele kell rugnia vagy le kell szarni a hajléktalant mert nincs pénze vagy izmos teste? ha már itt tartunk. Mit képzeltek ti magatokról?
Mit kéne tennem hogy a szép nő lefeküdjön? palotát venni neki meg eltartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!