Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mit tennetek?

Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

31 eves vagyok es kover.A nok kerulnek.Egyszer volt baratnom,de sajnos bolond volt...es meg is csalt.Nincs szerintem miben remenykedjek.Fel gyujtottem egy csomo penzt,mert azt hittem egyszer nekem is lesz csaladom,de ez a gondolat kamforra kezd valni ugy erzem...Szerintetek koltsem el videojatekokra meg konzolokra,meg olyan dolgokra amik ideig oraig szorakoztatnak,vagy varjak meg??

Prostihoz nem szeretnek jarni.Az nem normalis dolog...Teljesen osszetorne bennem a kep a nokrol ha prostihoz mennek.Szanalmasnak ereznem magam.

2018. júl. 11. 22:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szmütyi jol leirta amit en is akartam.

Kedves 24/L En pont azt irtam,hogy nem akarok prostizni.Egy az,hogy gaz amit csinalnak a penzert...az,hogy lefekszenek mindenkivel.

A masik dolog meg a parkapcsolaton beluli szexben hiszek.Az egyejszakasokra se vagyom.

2018. júl. 12. 21:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Dolgozom,eltartom magam.Nem beszelek csunyan.Tisztelem az idosebbeket.Egyutterzes van bennem.Nem megyek ugy el egy gyilkossagi hir vagy egy baleset mellett,hogy ne sajnalnam az illetot-ket.Munka utan otthol dolgozom (vagy nallam vagy a tesomnal vagy a szuleimnel).Nem drogozok,nem lopok,nem iszom.Segitek masokon ha tehetem,es idom engedi.

Igen vannak hibaim.Peldaujl,hogy ritkan altam ki magam miatt.Csesztettek eleget.De csesztetsz te is kedves 24l...Miert is? bantottalak vagy mi?

2018. júl. 12. 21:25
 13/15 A kérdező kommentje:
illeto(t)ket*
2018. júl. 12. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Rinya rinya rinya.. még mindig csak ennyit látok, egy állítólag 31 éves FÉRFITÓL! Ha neked ez jó.. csináld csak :D De ne csodálkozz, hogy nem lesz nőd. Férfi kell nekik nem egy havibajos tini. Leírtam, van lehetőséged, rajtad múlik minden. Az, hogy itt rinyálsz folyamatosan, nem fog segíteni, az, ha elismerjük, hogy jujj neked van igezad, nem lesz senkid, mert dagadt vagy, megint nem segít. Kezdj magaddal valamit. Súlyos mentális és értelmezési problémáid vannak. Az önsajnálattal nem mész semmire.
2018. júl. 12. 22:36
 15/15 A kérdező kommentje:
ma 22:36 Rollad mit lehet tudni koma? Te egy igazi ferfi vagy? Vagy csak itt gyakorin esetleg? Nagy valoszinuseggel igen,csak itt van nagy szad,mert a valo eletben egy senki vagy.
2018. júl. 12. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!