Hol találhatnék olyan lányt aki szeret teniszezni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 15:19
1/5 anonim válasza:
Én csak szeretNÉK teniszezni, de bevallom marha nehezen találom el a labdát és az 5. ütés után kifárad a karom. Igaz férfi ütőt nyomtak a kezembe ami nagy volt meg nehéz, de nem volt sikerélményem így nem mentem többet. Sajnálom, mert tetszik ez a sport. 36n
3/5 anonim válasza:
Menj ki teniszezni csak úgy, ha van fal a pályáknál akkor falazni. Én volt hogy más edzők tanítványai ellen játszottam edzésen. Meg ha valaki egyedül van vagy egy edzésen páratlanul vannak akkor kérdezd meg játszhatsz e valamelyikukkel
4/5 anonim válasza:
Én szeretek csak nem tudok. Gondjaim vannak azzal, hogy eltaláljam a labdát és hogy türelmes embert találjak aki hajlandó lenne tanítani. Mind emelet még csóró is vagyok. Nem jó párosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!