Mindig vágytam egy társra. Rengeteg lány barátom van de mindig csak barátzónás vagyok. Miért? 26F
Figyelt kérdés
Miért nem érdeklem a lányokat? Én mindig odafigyelek rájuk, szinte bármit elmondhatnak nekem és meg is bíznak bennem, mégsem kellek soha senkinek mint társ.
Mi lehet velem a baj?
2018. márc. 25. 15:14
11/13 anonim válasza:
#7: Ha ilyen lekezelően és láthatóan rosszindulatúan viselkedsz, nem lesz sokáig barátnőd. Engem meg ez a tudat nyugtat. :D
12/13 anonim válasza:
Gondolom, egy-két elejtett bepróbálkozás után feladod. Ha egy lány nem érzi, hogy valóban érdekled, nem fog veled úgy foglalkozni. Ha tetszik valaki, akkor hajts rá ezerrel, hogy komolyan vegyen. Kitartónak kell lenned, ha a barátzónából ki szeretnél kerülni, de nem lehetetlen! És a legjobb párkapcsolatok barátsággal kezdődnek.
13/13 anonim válasza:
Az előző vagyok. Bepróbálkozás alatt nem szexre, hanem randira hívásra gondolok. Félreértések elkerülése végett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!