Mi menthet meg meg az ongyilkossagtol?
Ha végre összeszednéd magadat, és tennél is valamit azért, hogy változtass, nem csak panaszkodni tudnál, és önmagadat sajnálni, az sokat segítene. Egy orvos nem hinném, hogy ilyeneket mondana, hogy soha nem tudsz majd normális, egészséges életet élni. Miért ne tudnál? Ezeket a mentális gondokat kezelni lehetne, ha te is együttműködnél a szakemberekkel, nem csak a kifogásokat keresnéd, hogy mi a nehéz, és milyen akadályokba ütközöl.
Próbálj tenni magadért! A szociális fóbián lehet javítani, de ahhoz te kellesz főként, és hogy elszánd magad végre a változásra. Ha te nem teszel magadért semmit, mások helyetted nem tudnak cselekedni.
Nem a semmiből beszélek, én is voltam hasonló helyzetben, mint te. Csak hogy rájöttem, hogy inkább szánalmas az, hogy magamat sajnálom, és folyamatosan gördítem magam elé az újabb akadályokat, kifogásokat, hogy valamit éppen miért nem tudok véghezvinni.
pszichiáter. nekem ezen kívül más problémáim is voltak, a szocfóbiából és a pánikbetegségből még most is maradt valamennyi, gyógyszert kell szednem de már csak kis adagot.
a kezelés minőségi változást hozott az életemben, neked is sokkal jobb lesz
33F
Bura.hu
Pár hónapja amerikában egy öngyilkos tini leugrott az autópálya felüljáróról. A "poén" az, hogy egy pszichológus autójára esett, aki pont a hozzáhasonlókat gyógyított. A nő meghalt, a depis meg még mindig sajnáltatja magát gondolom mostmár a rács mögött... :/
Leszögezem el se tudom képzelni min mész át. Nem tudok tanácsot adni de szó nélkül se tudok tovább menni ha már egyszer rákattintottam a kérdésedre.
Szeretsz olvasni? Ajánlhatok egy könyvet? (költői kérdés akkor is ideírom ha kéred ha nem). Jenny Lawson-tól az Őrülten boldog című könyvet olvasd el. Nekem sokat segített pedig csak enyhe szociális fobiával küzdök. És ha mást nem hát legalább nevetsz egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!