Mit lehet ebben a világban csinálni gépezésen és telefonozáson kívül?
Én is így voltam egy éve. Végül a suli melletti melót választottam. Azóta is tolom majdnem minden nap. Megvan a jogsi is meg az autó is. Nem bántam meg, szerintem te is gondold át még egyszer. Ha csak heti 1 napot jársz be azzal is közelebb vagy és lekötöd magad.
Ha meg végkép nem, akkor nézz körbe a településen valami sport után. Azért érzed most azt hogy nincs energiád, mert be vagy lustulva. Tudom milyen, velem is sokat van. De hidd el hogy amint elkezdesz valamit, ez megváltozik. A rendszeres mozgás lehet elsőre le fog fárasztani, de hosszútávon inkább feltölt. És biztos vagyok benne hogy lenne olyan ami neked is tetszik. Én például ki nem állhatom a labdajátékokat. Nincs labdaérzékem, és csapatjátékos se vagyok. De a küzdősportokban mindig is jó voltam. Lehet neked is akad valami ami csak tetszik.
Másik ötletem még hogy vegyél egy olcsó gitárt. Akusztikus vagy elektromos az mindegy, csak ne a leggagyibb legyen. Otthon el tudsz kezdeni rajta pötyögni, zenei ismeret se kell hozzá hogy hobbi szinten a kedvenc számaidat tabokról megtanuld. El tud szórakoztatni, és bulikban tapadnak rá a csajok (és ha lány vagy akkor a csávók meg pláne).
Amit még sokáig csináltam tiniként az a papír makettezés. Aki nem ismeri a technikát az nem is gondolná milyen egyszerűen mennyi mindent ki lehet hozni papírból. Csak írd be googlebe hogy papercraft vagy pepakura és szemezgess. Csak egy nyomtató, papír, olló és stift ragasztó kell hozzá.
Mielött szereztem diákmelót suli mellett akkor azt csináltam hogy lestem az E-bayen a licites dolgokat, és megpróbáltam mindent minél olcsóbban elvinni. Majd facebook csoportokban és jófogáson meghírdettem őket. Nem azt mondom hogy sok pénz jött be, akkor se ha olyan cuccok is voltak amit tízszeres haszonnal tudtam eladi mélyen magyar piaci ár egyharmadáért. De egy-egy hétvégi bulizást fedezett. És mivel a suli mellett 50 méterre volt a posta, még időmbe se telt.
Ezek jutottak most így eszembe. Ha bármelyik megtetszett, és tipp kéne hogy konkrétan merre indulj el benne akkor nyugodtan írj, legjobb tudásom szerint segítek.
Koncertre menni. Sörözni. Borozni. Festeni. Kutyát sétáltatni. Kenuzni. Fényképezni. Körbe biciklizni a környéket, amíg bele nem fáradsz. Festeni. Szobrot faragni. Fát vágni. Fát ültetni. Paradicsomot termeszteni.
Valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!