Van más velem egykorú is, aki otthon tölti magányosan a hétvégét?
Figyelt kérdés
Én annyira unatkozom. Egész nap itthon ültem,de már nagyon hiányzik a társaság. Sajnos nincs senki,akivel elmehetnék valahová,egyedül meg nem szeretek menni. Ti mivel foglaljátok le magatokat? Már szinte kezdem nem szeretni a hétvégéket.
21/N
2018. febr. 3. 21:01
11/23 anonim válasza:
Huh jó pár évvel ezelőtt én is ugyanígy éreztem, és mindig unatkoztam. Furcsa de egy idő után elkezdtem lefoglalni magam minden aprósággal. Elkezdtem a szobámat rendezgetni, aztán lakberendezéses üzletekbe járni. Többször volt hogy pl kifestettem. Régen nem szerettem a kávét, elkezdtem instantot inni most meg minden reggel 15 perc arra megy hogy frissen darálom és hatalmas odafigyeléssel lefőzöm a reggeli adagot. Megcsinálom napi 3x már 45 perc boldogság. Interneten megtanultam rengeteg mindent, még elméletet is a kávé világáról. Nézegettem youtubeon ilyen pamper yourself, meg morning-night routinokat. Elmész veszel új szappant vagy tusfürdőt, valami jó szivacsot és már a fürdés is örömteli lesz. Írd be instára vagy youtubeba hogy hygge. Nagyon sok minden van amiben otthon is ellehet mélyedni. Nem kell rögtön olyan célokat kitűzni hogy élsportoló legyél meg tanulj valami nehéz nyelvet amit eddig sose tanultál mert meg lesz az esély hogy nem fog sikerülni. Alapokat kell felépíteni hogy élvezd az életed, és az az apróságokkal kezdődik. Szeretsz pl főzni? Na azzal napokat ellehet ütni.
12/23 Fidesz1987 válasza:
Én olvastam ma videókat néztem, zenét hallgattam, gyakorikérdéseket olvastam és a dulingóval nyelvet tanultam. Nem unatkoztam, pedig egyedül voltam szintén.
30/F
13/23 anonim válasza:
Nem csak a hétvégét, a hétköznapot is egyedül töltöm. Sosem volt másként, már nem köt le semmi sem.
14/23 anonim válasza:
Akinek van kedve moziba jönni, írjon :)
26F
15/23 anonim válasza:
Na és mit akarsz megnézni, mesélj!?
16/23 anonim válasza:
En is mindig ilyen voltam csak azzal a kivetelle hogy en SZERETTEM egyedul tevekenykedni a szobamban...
17/23 anonim válasza:
Ha igazán magányos lennél tennél érte hogy ne legyél az. Pl nem hiszem el hogy nincs körülötted egy fiú barát sem akit elhivnál kirándulni..
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jó sokan vagyunk. Ti merre laktok?
2018. febr. 4. 14:11
19/23 anonim válasza:
Bács-Kiskun megyében, #3-as vagyok.
20/23 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy leírtad. Sajnos az elég messze van az én megyémtől.
2018. febr. 4. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!