Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Családomon kívül még soha...

Családomon kívül még soha senki nem köszöntött fel a születésnapomon! Más is van így?

Figyelt kérdés

Szűk család. Tegnap előtt lettem 30 éves és a szüleimen, testvéremen kívül egy hívást vagy üzenetet sem kaptam. Irigykedve nézek másokat akik kapnak több száz felköszöntést csak a neten, aztán üzeneteket, hívásokat, személyes köszöntéseket, meglepetéseket. A munkatársaim elvileg tudták hogy aznap volt (a főnökömnek meg a hreseknek tudniuk kéne, mert másoknak szoktak venni süteményt, még névnapra is) de senki nem mondott semmit. Múltévben vittem én be süteményt nekik, aztán nem fogadták el, vihettem haza mert szégyellték magukat hogy elfelejtették. Elég kínos volt.

Zárkózott vagyok de jóindulatú, mindenkivel kedves. Soha nem bántottam meg még senkit akarattal, ha mégis akkor őszintén bocsánatot szoktam kérni. Nincsenek barátaim, valahogy nem kedvelnek engem az emberek.

Olyan mintha kimaradnék az életből. Többet nem leszek 30 éves, nekem ez jutott. Szüleim átjöttek egy tortával, de annak is nagyon örültem!

A munkahelyemen egész nap a telefonomat rejtegettem hogy aki mégis tudja hogy ma van a születésnapom az ne vegye észre hogy nekem meg se csörren egész nap. Másnak általában is egész nap rezeg, csörög mert keresik a barátok. Ha születésnapjuk van akkor meg egész nap megállás nélkül, panaszkodnak is mindig hogy hány nap lesz visszaírni ennyi üzenetre. A közösségi oldalamon is inkább kitöröltem a testvérem köszöntését mert oda se írt be senki, eszükbe se jutott azután sem. Aztán kicsit kínos hogy másnak az oldalát ilyenkor ellepik az üzenetek, nekem meg semmi.

5 évvel ezelőttig még néztem egész nap a telefont, mikor jön már üzenet. Amúgy régen se voltam népszerű, a középiskolában jól elvoltam mindenkivel, de sulin kívüli programokra soha nem hívtak, a nyaraim is úgy teltek hogy minden nap vártam hogy hátha keres valaki, aztán senki. Ha én kerestem másokat mindig leráztak.

Van így más is vagy csak én vagyok ekkora lúzer?

2018. jan. 19. 10:55
1 2
 11/11 anonim válasza:
hát figyelj vhogy ugyanígy van velem is de legalább nem vagyok egyedül ezt látva. én ma lettem 21. talán 30 éves koromig reménykedhetek meg tehetek azért hogy máshogy legyen. én még egyetemre járok de mivel vizsgaidőszak van most pont nem nagyon találkozok csoporttársakkal így személyesen nem köszöntött közülük senki. de facen 32 ember köszöntött eddig+6 messengeren (meg ugye legközelebbi családtagok anyám apám keresztszülő unokatestvér nagyszülők) mást meg 100-200 de láttam már olyan ismerőst akit 300-an is köszöntöttek. ez sokszor engem is idegesít kicsit most is sikertelennek érzem magam. pedig jobb lenne az élet hidd el ha leszoknék/leszoknánk erről de hát nem olyan könnyű ez. én sem szoktam szemétkedni senkivel nem vagyok érdekember akivel tudok beszédbe elegyedek de vhogy lehet át kéne változni más stílust kéne felvenni csakhát nem olyan könnyű ez. szóval nem vagy egyedül. amugy tavaly 66 ember köszöntött fel+10 üzenetet kaptam messengeren de valszeg mert akkor voltam 20 éves és ez jelesnek számított vagy nem is tudom. az én helyzetemet tetézi még az is hogy ünnepelni iszogatni végképp nem fogok tudni senkivel mint ahogy tavaly sem. (utoljára általános iskola 4. osztályban tudtam ünnepelni akkor még voltak barátok) a nyaraim meg szintúgy egyedül telnek de tavaly nyáron dolgoztam illetve megcsináltam a jogsit.
2018. jan. 22. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!