Mit tegyek? Töbi lent.
Figyelt kérdés
Az iskolában mindenki ki gúnyol azért mert már nem vagyok szűz. Mindenki rib*** hannának hív. Mit tegyek?
A másik meg az hogy a barátomal történtek dolgok és hát olyan let a hajam. Másnap mentem suliba és nem vetem észre és mindenki kinevetet meg gecosnak hívot. Léci normális válaszokat.
2018. jan. 14. 14:40
1/5 anonim válasza:
Ne reagálj a csúfolódásra !Azért csinálják,mert látják ,hogy idegesit és bánt téged Senkinek semmi köze a te intim dolgaidhoz.Eltelik egy kis idő és leálnak a csesztetéssel.
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ez honnan derült ki, hogy nem vagy szűz?
3/5 anonim válasza:
dugni tudsz, magyarul meg nem. Remek.
4/5 anonim válasza:
Nézz tükörbe nyalakodások után, ennyit még egy olyan csaj is tud, de már te is;)
A libi címet lehet kiérdemelted, ha az osztályban már a 15-ik srácnál jársz...mi ezt nem tudhatjuk.
Igazából 2 dolgot tehetsz a beszólásra.Egyiknél hagyod a fenébe s tart, ameddig suliba jársz.
Másiknál megoldásul egy beszólót véresre-földig pofozol.
Agyatlan kortársaid másból nem értenek...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves és kevésbé kedves válaszokat. Igazából amúgy semmi ilyesmiről nincs szó, ezt csak viccnek írtuk ki a barátaimmal,de köszönöm a „jó" tanácsokat.:D ígérem meg fogadom őket. Ja, és direkt írtam úgy ahogy... :)))
2018. jan. 14. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!