Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti mit tennétek, ha senki nem...

Ti mit tennétek, ha senki nem lenne kíváncsi rátok? Ha senki nem hívna föl titeket és ha senki nem kérdezné meg tőletek hogy vagytok?

Figyelt kérdés
El tudnátok ezt viselni?
2018. jan. 9. 16:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ezt sosem értettem meg.. milyen alapon lehet elvárni bárkitől is, hogy törődjön veled? Még a saját anyámmal szemben sem támasztok ilyen elvárást. Ha nekem hiányzik valaki, akkor ÉN felkeresem ŐT. Csak akkor nem érdekelhetsz senkit, ha téged sem érdekel senki. Az élet adok-kapok alapon működik.
2018. jan. 10. 12:24
 12/15 A kérdező kommentje:
Nincs igazad mert aki engem érdekelne én azt sem érdeklem.Ezért is nem keresem már a társaságát
2018. jan. 10. 13:31
 13/15 anonim ***** válasza:
Évtizedek óta így élek, volt időm hozzászokni. Belefáradtam már abba, hogy mindig nekem kell keresnem mindenkit, ha kommunikációra vágyom. Ha nem kíváncsiak rám, hát nem kíváncsiak, tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok ideális társaság.
2018. jan. 10. 19:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom hogy hogy bírom még, de nehezen de saját döntés :) Csak azt tudom, hogy a közeljöwőbe mit fogok megtenni.
2018. szept. 17. 03:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Lépj be a facebookba, és majd megtalál mindenki! Mindenki jelölni fog, de egy üzenetre senki sem fog válaszolni. De akkor minek jelöl ismerősnek? Egyébként pedig jobb egyedül lenni, mint hülyékkel körülbástyázva!
2021. jún. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!