Akinek már ért véget valamilyen okból kifolyólag interneten folytott beszélgetése, ti hogyan tettétek túl magatokat rajta?
Nekem van egy ember, akivel 12 éve levelezünk a neten.
2x találkoztunk is, de pár ország elválaszt.
Néha eltűnik , hónapokig nem ír, aztán újra..ez ilyenkor rosszul érint.
De amúgy ilyen mezei beszélgetések nem érdekelnek, hamar elfelejtem.
Persze hogy volt, meg se tudnám számolni mennyi.:)
Ezek közül kettő érintett meg nagyon, akikkel majdnem egy éve leveleztem, úgy éreztem nincs semmi baj, majd hirtelen eltűntek (nem egyszerre). Rosszul esett de továbbl léptem, és milyen jól is tettem.:D Ne add fel a reményt, nem mindenkinek tudsz megfelelni, az ilyen gyakran előfordul ha interneten ismerkedik valaki.:)
Volt egy durva magánéleti (szerelmi, mi más :D) reccsenésem, ketten kitartóan, napi több levélváltással (jó hosszú levelek voltak oda-vissza) tartották a lelket bennem meg minden. Egy hétig beszélgettem velük és figyeljetek: megköszöntem nekik, hogy tartották bennem a sz@rt, egy hétig tényleg lelkiismeretesen segítettek, saját történet alapján, abból levont tanulságokkal.
Egyikükkel amolyan oda-vissza alapon ment a segítségnyújtás. Egy hét után úgy éreztem, rendben leszek, illetve már csak ismételtem magam, így megköszöntem nekik és elköszöntem tőlük, jelezve azt, hogy tényleg hálás vagyok ezért ha ne adj Isten úgy adódna, írjanak és ahogy tudok, segítek.
Valahogy ez nekem természetes volt, hiszen megtehették volna, hogy a kérdés elolvasása után mennek a következőre vagy ha már írtak nekem, bármikor felfüggesztik a levelezést.
Egyetlen egyszer én is szó nélkül eltűntem viszont, mentségemre szóljon, hogy:
- privátban sosem kezdeményezek
- ekkor is rámírtak
- mindenképpen fb-n akarta folytatni amit elutasítottam, többször is, indokkal is: nem akarom, hogy a gondjaival 0-24 zaklasson
- ettől függetlenül itt gyk-n továbbra is felajánlottam a segítségem, elmondtam, hogy buszon ülve unaloműzésből írok itt, ezt fogadja el, hogy ezen kívül: dolgozom, élek, szórakozom. Nem akarom szarul érezni magam azért, mert nem tudok úgy segíteni, ahogy szeretnék ha alkalmatlan időben ír
Nem fogta fel, erősködött, aztán az egyik levelére mar nem válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!