Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek már ért véget valamilye...

Akinek már ért véget valamilyen okból kifolyólag interneten folytott beszélgetése, ti hogyan tettétek túl magatokat rajta?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy például itt gyakorin is olvastam már, hogy valakik hónapokon keresztül leveleztek, majd az egyik fèl egyszercsak szó nélkúl eltünt és nem írt többet.

2017. dec. 29. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ember, akivel 12 éve levelezünk a neten.

2x találkoztunk is, de pár ország elválaszt.

Néha eltűnik , hónapokig nem ír, aztán újra..ez ilyenkor rosszul érint.

De amúgy ilyen mezei beszélgetések nem érdekelnek, hamar elfelejtem.

2017. dec. 29. 23:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy volt, meg se tudnám számolni mennyi.:)

Ezek közül kettő érintett meg nagyon, akikkel majdnem egy éve leveleztem, úgy éreztem nincs semmi baj, majd hirtelen eltűntek (nem egyszerre). Rosszul esett de továbbl léptem, és milyen jól is tettem.:D Ne add fel a reményt, nem mindenkinek tudsz megfelelni, az ilyen gyakran előfordul ha interneten ismerkedik valaki.:)

2017. dec. 30. 07:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Volt egy durva magánéleti (szerelmi, mi más :D) reccsenésem, ketten kitartóan, napi több levélváltással (jó hosszú levelek voltak oda-vissza) tartották a lelket bennem meg minden. Egy hétig beszélgettem velük és figyeljetek: megköszöntem nekik, hogy tartották bennem a sz@rt, egy hétig tényleg lelkiismeretesen segítettek, saját történet alapján, abból levont tanulságokkal.

Egyikükkel amolyan oda-vissza alapon ment a segítségnyújtás. Egy hét után úgy éreztem, rendben leszek, illetve már csak ismételtem magam, így megköszöntem nekik és elköszöntem tőlük, jelezve azt, hogy tényleg hálás vagyok ezért ha ne adj Isten úgy adódna, írjanak és ahogy tudok, segítek.

Valahogy ez nekem természetes volt, hiszen megtehették volna, hogy a kérdés elolvasása után mennek a következőre vagy ha már írtak nekem, bármikor felfüggesztik a levelezést.

Egyetlen egyszer én is szó nélkül eltűntem viszont, mentségemre szóljon, hogy:

- privátban sosem kezdeményezek

- ekkor is rámírtak

- mindenképpen fb-n akarta folytatni amit elutasítottam, többször is, indokkal is: nem akarom, hogy a gondjaival 0-24 zaklasson

- ettől függetlenül itt gyk-n továbbra is felajánlottam a segítségem, elmondtam, hogy buszon ülve unaloműzésből írok itt, ezt fogadja el, hogy ezen kívül: dolgozom, élek, szórakozom. Nem akarom szarul érezni magam azért, mert nem tudok úgy segíteni, ahogy szeretnék ha alkalmatlan időben ír

Nem fogta fel, erősködött, aztán az egyik levelére mar nem válaszoltam.

2017. dec. 30. 20:49
 14/16 anonim válasza:
"jó" olvasni hogy más is járt már így. Fura érzés, megviseli az embert. Nekem a szívem szakadt meg. Majd két év után. Több ezer üzi után..
2017. dec. 31. 23:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Én kicsit többször reménykedek abban, hátha visszatalálunk egymáshoz pár emberrel. Többször nyuszi voltam, hogy lezártam az egészet, ma már inkább sajnálom, hogy így alakult.
2017. dec. 31. 23:36
 16/16 anonim ***** válasza:
kiadta magát egy szexi 20 éves lánynak én hülye meg csak későn néztem utána és kiderült hogy 45 éves családanya a vicc h ez után is folytattam vele
2018. jan. 1. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!