Érdemes Jónak lenni?
Nem, nem, nem és nem.
Dolgoztam szoc.-területen, ahol elvileg az ott dolgozók szociálisan érzékenyebbek, mint a pankrációs hétköznapi életben. Ott bebizonyosodott, hogy a pénz, a hírnév fontosabb.
Többször segítettem már embereken: fiatalon, öregen. Mi lett az eredménye? Átb×ás, gúnyolódás.
Most ünnepi időszak van, jónéhányan 5-10 napig a kisangyalt játsszák, majd jön a "The Show Must Go On".
Én is ilyen voltam 35évig de rájöttem hülyeség.
Most már direkt szeretőt keresek a párom mellé, mert neki is csak a lakásom kellett, meg, hogy gyereket csináljak neki.
Én eddig voltam jó fiú és most már vége, nincsen mennyország, nem fogsz kapni kitüntetést, csak öregen rájössz mekkora balek voltál. 40F
U.I.: Volt egy barátnőm akit a tenyeremen hordtam, örült is, hogy igazi nőnek érezheti magát a családom is a nő ellen volt mégis kiálltam mellette ő meg agyba-főbe pasizott mellettem. Ennyit a jófiúkról...
Ha jó vagy,akkor kihasználnak és kizsigerelnek. Felejtsd el!
Ganénak kell lenni,csak akkor viheted valamire.
Nem tűnt fel,hogy akik sikeresek,mind galád,hitvány emberek?!
Én úgy döntöttem,hogy undorító patkány módon bánok màsokkal,hiszen velem is mindenki így bánik.
Ne legyél jó másokhoz,mert akkor a csicskásuk leszel,inkább legyél görény,de akkor legalább nyersz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!