Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül mit lehet csinálni...

Egyedül mit lehet csinálni szilveszterkor?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy idén megint egyedül szilveszterezem. :( Eddig mindig csak a rossz kedv volt, hogy egyedül vagyok.

Lehet egyedül is jó a szilveszter?

2017. dec. 28. 13:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#10-est adom, amúgy én este 10fele neki indulok a városba, zenét hallgatva, nézelődve. Éjfélre lekeveredek egy tűzijátékos helyszínre, ahonnan közelről láthatok mindent. Ezután elmegyek vmi bárba vagy discoba, beülök, kérem sorban az italokat, amíg vmi ismerős nem téved be oda, vagy vki nem vesz észre, aztán vagy lesznek új barátok, vagy hajnalig iszogatok, míg ki nem dőlök. Aztán vhogy talán hazajutok. Vagy nem. Igazából sz@rok rá. Minden évben ez van, de mire sikerül összeszednem néhány havert, addigra kb el is tűnnek.. Jövő ilyenkorra megint kereshetek újakat. Egyszer csak mellettem marad vki, akivel a következő szilvezsterkor nem csak az új évet, hanem az egy éves barátságunkat is ünnepelhetjük. Nem adom fel...
2017. dec. 28. 18:25
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

Egyedül én nem tudnék szilveszterezni, valakinek mindenképpen velem kell lennie, mert rettenetesen pánikolok ha olyankor vagyok magányodl amikor az emberek együtt vannak és "élnek".

Az állapotomból kifolyólag a szocializálódási kezdeményezési procedúra sose ment, mert mindig valahányszor másokat próbáltam utánozni, hogy barátkozzak (lemásolni úgynevezett barátkozási séma-attitűdmodelleket), nem jött össze. Amikor meg magamat adtam, azt meg nem fogadták el, sőt nagyon furcsán néznek rám és nem tudom, hogy miért.

Pedig kifejezetten jólesne, ha egy engem szerető (akár barátilag, testvérileg) lány foglalkozna velem, aki szeretethiányos, megértő, kedves, toleráns és türelmes.

Én nem vagyok türelmes, mert rettegek, hogy végleg magányos maradok és kimaradok az életből és rengetegszer elhagytak, ami rettenetes szörnyű traumát okozott nekem.

2017. dec. 28. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Nézd Molnár Krisztián bebaszós lájvját szilveszerkor youtubeon.
2017. dec. 28. 23:43
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
Lehet kockulni is gépen valami játékkal. Ha találsz valami jó RPG-t ott van társaságod is :D Javaslom a skyrimet, ott megvana téli hangulat is.
2017. dec. 29. 00:32
 15/18 anonim válasza:
70%
En is:( de nem akarok egyedul lenni bulizni akarik.porul jartam az unnepek elott most probalok talalni valakit aki bulizna velem:( 23 l budapest
2017. dec. 29. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Aki szereti a magányt az biztos jól el van szilveszterkor, én nem ezét keresek valakit elég nehéz volt a karácsony egyedül!:(F
2017. dec. 29. 14:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha városi vagy tegyél egy sétát, nézz tüzijátékot, ha van kedved még szórakozóhelyre is beülhetsz. Ki tudja, talán ismerkedni is tudsz.:)

Ha vidéken laksz (mint én) akkor foglald le magad bármivel amit szeretsz. Én például filmezni meg olvasni fogok, aztán kidőlök majd valamikor.:)

A szilveszter is csak egy nap, nem attól lesz jó hogy részegen fetrengsz valahol a haverokkal, csendesen is el lehet tölteni ezt az estét, nincs abban semmi furcsa. Ja pedig nagyon magányosnak érzed magad, egyszerűen csak nézz fel egy internetes fórumra.:)

2017. dec. 29. 17:40
 18/18 anonim válasza:

Én mindent megadnék, hogy egyedül legyek :D Egyébként

- Nézz filmet

- Egyél jóóóóó sokat

- Zenézz hangosan

- Nézz régi képeket

- Játszál gépen

- Vegyél egy jó fürdőt

- Igyál egy kicsit

Végülis bulizz, csak egyedül, korlátok nélkül, azt csinálsz amit szeretnél! :)

2017. dec. 29. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!