Ti hogy győztétek le a depressziót?
Figyelt kérdés
Vagy hogy küzdötök ellene?2017. dec. 28. 10:18
2/10 anonim válasza:
Barátok segítségével, új hobbikkal, életmódváltoztatással (elkezdtem konditerembe járni és egészségesen táplálkozni) és pozitív gondolkodással. A magányt és az értelmetlen létet volt a legnehezebb legyűrni, fél évnek mondanám a kigyógyulási folyamatot.
5/10 anonim válasza:
Aki a futást írta, azt én is meg tudom erősíteni. Meg nálam a biciklizés is segített. De bármelyik sport jó. Vagy bármi más is, ami segít elterelni a gondolataid, csökkenteni a feszültséget és elégedettséggel tölt el. Biciklizés közben zenét hallgatok és kizárom a külvilágot. Annyira megszerettem, hogy 2 hónap bringázgatás után már minden héten bevállaltam egy 200 km túrát. Ez azért egy átlag embernek nem semmi. Persze nyilván vannak akik többre képesek, mint ahogy azóta már én is, pedig csak hobbyból csinálom. Saját magamnak tudok bizonyítani és ez örömmel tölt el. Nekem ez segített. A lényeg hogy az ember ne meneküljön magányba, vagy legalább ne a négy fal közé vegetálni mert akkor csak rosszabb lesz
6/10 anonim válasza:
Sehogy mert normális védekezés a mai világban nem betegség.Az beteges hogy, telefonon álandoan piszkálhatnak 24 órában.
7/10 anonim válasza:
Egy új kellemesebb környezetbe kerültem, idővel, és hogy változott a hozzáállásom és a személyiségem.
8/10 anonim válasza:
Azt tartsák, hogy az okozóját kell megkeresni, és megszűntetni. A te esetedben mi az? (Elméleti kérdés.) Egyébként részben győztem le csak. Én tudom mi okozza, de nem tudok ellene tenni. Egyébként fontos tudni szerintem, hogy télen, és karácsony időtáján, & szilveszterkor a depresszió felerősödhet, és miért is ne tenné? Nagyon alattomos lelki állapot. Én ismerem nagyon is jól sajnos.
9/10 anonim válasza:
Tanulás és munka. El kell foglalnod magad és normális célokért tevékenykedni. Emberek közé járni. Néhány hét/hónap múlva már nem lesz időd a rossz gondolatokra, mert a mindennapi teendőid le fognak kötni teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!