Mikor érezted magad utoljára magányosnak?
Figyelt kérdés
2017. dec. 22. 20:36
11/25 anonim válasza:
Nem érzem magam többé annak, kiábrándultam az emberekből, így ember nem hiányzik, elvagyok így 40 felett egyedül már 20 éve, max. egy jó könyv hiányzik mindig. Vagy játékterem.
12/25 anonim válasza:
minden este, amikor már egyedül vagyok a gondolataimmal magányosnak érzem magam.
14/25 anonim válasza:
Mennyi magányos ember.. kíváncsi lennék rátok. Most én is benne vagyok az érzésben egyébként. Nyakig.
15/25 anonim válasza:
Például ma is, meg úgy az utóbbi időben állandóan. Sajnos egy barátom sincs meg párom sem...
16/25 anonim válasza:
Sosem érzetem a magányon kívül semmi mást. Nálam a magány alapállapot, születésemtől fogva egészen a halálomig érezni fogom.
17/25 anonim válasza:
Én is beállok a sorba.
Vicces, hogy ennyi az ilyen ember itt :D, még a végén rájön a szerkesztőség hogy ide csak ilyenek járnak és átalakítják az oldalt xD
"Gyakorikérdések.hudekeneegycsaj
Amit máshol nem mertél megkérdezni... itt magányosaink megválaszolják!"
19/25 anonim válasza:
Mindig magányosnak érzem magam miközben soha. Tudom hogy ez így furán "hangzik" de nem poénból írtam.
20/25 anonim válasza:
Állandóan érzem a magányt. Amikor a város tele van szerelmespárokkal, családokkal, akkor erősebben felszínre tör ez az érzés, és méginkább sírok a magány végett. Teljesen feleslegesnek érzem magam, hiszen az egyedüllét, magány lelkileg naponta összetör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!