Szeretnek meghalni, mert tudom, hogy mar soha nem lehet olyan jo mint volt, mit tegyek?
21. Tudom fiatal, epp ezert tudom hogy csak ejszakai nosztalgiazas miatt toet ram, de belegondolva teljesen ertelmetlen minden. Csak robotolok. A barataim, es a parom... Annyira szerettem ot, aztan szo nelkul szakitott velem. A barataim, es arrol en tehetek... Tul tokeletes volt minden, majd mikor a parom itthagyott, csak nyavajogtam a barataimnak, sosem hallgattam meg oket, es tul nagy volt a buszkesegem, hogy utana bocsanatot kerjek, aztan mar meg sem hallgattak, meg is ertem miert... Szornyi alak vagyok.
Nincsen most senki mellettem, egyszeruen csak hianyoznak a hajnalig tarto beszelgetesek, es minden ilyen szornyen nyalas dolog, de igaz... Nem tudom mit rontottam el a lannyal...
#2esnek üzenem hogy fiu vagyok, de kuldhetek
Batki a 21 éveddel itt sz@roskodsz, mint ha leéltél volna 50 évet, nevetséges vagy:DDD
Aki szeretne valamit, az tegyen is érte és ne sírjon itt a 21 évével!
A csaj kell, a móka stb, akkor tegyél érte, fatomat már...vagy nyisd a gázt ki otthon s aludj...
Hát
álljál ki egy magas ház tetejére, legszélére, vagy vonatsínek mellé.
Nekem bevált összeszartam magam és inkább élek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!