Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretnek meghalni, mert...

Szeretnek meghalni, mert tudom, hogy mar soha nem lehet olyan jo mint volt, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig egy nagyon jo idoszakot eltem. Nagyjareszt a korulottem levo emberek miatt. Tudom hogy ennyire varázslatos, csodalatos es jo soha tobbet nem lesz, ezt nem lehet uberelni. Most hogy itthagyott ez az ember, es vege mindennek, ugyerzem szurke es undorito minden. Nem erzek semmi jo dolgot egy ideje, csak hiányzik minden es mindenki, es tudom hogy soha nem lesz olyan jo. Ugyerzem elertem a csucspontot, es borzalmas erzes igy elni hogy a legfontosabb emberek eltuntek korulottem, es nem latom mar ertelmet semminek. Hogy jussak ki a melyzuhanasbol?
2017. dec. 11. 00:10
 1/8 anonim válasza:
0%
Hány éves vagy? És kik tűntek el az életedből?
2017. dec. 11. 00:12
 2/8 A kérdező kommentje:

21. Tudom fiatal, epp ezert tudom hogy csak ejszakai nosztalgiazas miatt toet ram, de belegondolva teljesen ertelmetlen minden. Csak robotolok. A barataim, es a parom... Annyira szerettem ot, aztan szo nelkul szakitott velem. A barataim, es arrol en tehetek... Tul tokeletes volt minden, majd mikor a parom itthagyott, csak nyavajogtam a barataimnak, sosem hallgattam meg oket, es tul nagy volt a buszkesegem, hogy utana bocsanatot kerjek, aztan mar meg sem hallgattak, meg is ertem miert... Szornyi alak vagyok.

Nincsen most senki mellettem, egyszeruen csak hianyoznak a hajnalig tarto beszelgetesek, es minden ilyen szornyen nyalas dolog, de igaz... Nem tudom mit rontottam el a lannyal...

#2esnek üzenem hogy fiu vagyok, de kuldhetek

2017. dec. 11. 00:17
 3/8 anonim válasza:
100%
Gondolj arra, hogy sokan tolószékben élik egész életüket. Ehhez képest a te bajod semmi. Jöhet a kép cicafiú.
2017. dec. 11. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
32%
Mit tegyél? Először is: fejezd be a picsogást. Ha nem írod, esküszöm nem jövök rá hogy férfi vagy. Komolyan mások hülyesége miatt képes vagy magad ennyire degradálni? Ennyit nem érsz a saját szemedben?
2017. dec. 11. 00:32
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Én halálos beteg vagyok, kb 3 hónapom van hátra. Ha gondolod, szívesen cserélek veled. 41/F
2017. dec. 11. 00:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi tart vissza, hogy meghalj? Egy kis sajnáltatásért még benéztél?
2017. dec. 11. 07:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Batki a 21 éveddel itt sz@roskodsz, mint ha leéltél volna 50 évet, nevetséges vagy:DDD

Aki szeretne valamit, az tegyen is érte és ne sírjon itt a 21 évével!

A csaj kell, a móka stb, akkor tegyél érte, fatomat már...vagy nyisd a gázt ki otthon s aludj...

2017. dec. 11. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát

álljál ki egy magas ház tetejére, legszélére, vagy vonatsínek mellé.

Nekem bevált összeszartam magam és inkább élek!

2017. dec. 11. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!