Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi a biztosíték arra, hogy...

Mi a biztosíték arra, hogy nincs igazam, amikor azt mondom, hogy külsőségek alapján választanak partnert maguknak jó testi adottságú nők?

Figyelt kérdés
Arról nem is beszélve, hogy magyar lányok tömegei ülnek gép elött, elhagyva a személyes kontaktust, várva a gazdagokra. A beállós képeket minek teszik kiba facebookra, ha senkivel nem akarnak összejönni? Összeszedni a likeokat és kièlni másokin a frusztrációjukat? Aztnis szégyenli mindeggyik, hogy nézik a budapestet állandóan. Pedig nézik. Az a fura, hogy sok fenőtt lány nem él szexuális életet. De miérz , nekik senki nem jó? Sok férfi persze hogy felvan háborodva, mert ez köztudott, hogy mindenki nem lehet gazdag, ezért sokak csak nézelődnek, meg italmeghívásra költenek. Ez azért érződik mindenhol. És most ne a budapestiekből induljunk ki. Mert ott lehet ugyan mások a lányik, de ott is nagy része fellegekben jár.Hát sokan szülőfalujakat haggyák el , hogy felköltözzenek a fényűző élet reményében.Egyszerűen nem jó, hogy abban mindig kifogást találnak a nők, akinek nincs elég pénze. Aztán undorító testű, hozzá nem illő emberekkel is összeállnak egy házért, egy kocsiért. Egy lehetőség van, ami csak kezdetnek elég, de valahol el kell kezdeni. Lássák meg a férfiak a nők személyiséghibáit és ne hunnyanak szemet fellette. Ha már küzdeni nem akarnak ellene, határolódjanak el, mert valahol ők tehetnek róla, hogy ilyen rossz emberekké váltak ezek a fiatal válogatós nők.
2017. dec. 1. 21:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"A budapest az életet adja"

Ha ötévesen elhiszed, hogy Nils Holgerson tényleg repült a libákkal, az még oké, de te 26 éves vagy, ember! Te kb olyan szinten lehetsz, mint akik Izaurának elkezdtek pénzt gyűjteni a szemműtétjére.

2017. dec. 5. 10:55
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

15-ős vagyok.

Kérdésre a válasz: nem, soha nem fogtam lapátot a kiskerten kívül, ugyanis képzeld csak, én iskolázott ember vagyok és nem fizikai munkával keresem a kenyerem hanem a saját vállalkozásommal. Kedves vagy, hogy azért nem akarnák tőlem semmit, mert rajtad kapaszkodnék fel, csak tudod, az a baj, hogy a te hátadról a konyhapultot se érném fel.

Egyébiránt csak magamat szórakoztatom azzal, hogy válaszolok neked, mert tényleg döbbenetesen ostoba vagy és soha de soha nem fogsz tudni a dobozod peremén kilátni.

2017. dec. 5. 18:46
 23/27 A kérdező kommentje:

Ostoba az aki olyan mint te és tartogatja magát. Azt sem tudod ki vagyok:)

Én azt ellenzem, hogy élősködni tudjál és költsenek rád, elvi alapok miatt. De attól még nem vagyok csoró. Jó nagy primitív ahhoz kèpest hogy agyoniskolázott vagy. Meddig leszel még itt? Nekem cagy magadnak bizonygatod hogy buta vagy?

Ne beszélj butaságokat. Itt èlsz miattam a gyakorin. Fikázod azt aki miatt feljársz ide? Mint aki oda szar, ahol eszik. Ha olyan lennèl mint aminek írod magad, nrm ide járnál fel. Te kókler vagy, már közöltem. A budapest részben maga az élet. És akik itt nyafognak ellenem, javarészt nők, azok fotelharcosok, akik a filmeken èlnek és ábrándoznak milliomosokon. Ha ez nem így lenne, már találkoztak volna élőben és bebizonyították volna , hogy nem a pénz határozza meg őket. Anonim fórumon akarják bebizonyítani hogy a budapest az én alacsony szinzem, miközben azon élnek a gyakorin kívül és ki sem mernek mozdulni otthonról. Hallottatok már ilyet. Atya ég:) Aki itt ellenkezik az piszkosul gyenge ember

. De a lènyeg, a szép nő mèg mindig tartogatja magát. Felső te képzelődsz? Ki mondta neked, hogy 26 éves vagyok?

2017. dec. 6. 21:34
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Te mondtad, hogy 26 vagy. Évek óta itt hisztizel, már a fél gyakori tud rólad mindent.

Egy nyomorék aszociális lúzer vagy, aki az élet minden terén sikertelen. Egy gyárban dolgozol, egy hetet nappali egy hetet éjjeli műszakban, kicsit többet kapsz mint a minimálbér. 26 évesen még nem volt közöd nőhöz. Műveletlen vagy és aluliskolázott, a fogalmazási készséged átlagon aluli a történelem tudásod pedig a nullával vetekszik. Mivel az életed szánalmas, ezért kialakítottál magadban egy álomvilágot, amiben a kommunizmus és a rendszervaltás előtti idők tökéletesek voltak, most pedig minden nő k_rva. Süt rólad a nőgyűlölet és a megkeseredettség.

Kb csak ennyi az, amit az évek során elsírtál itt nekünk.

További jó vergődést és szenvedést. Remélem sosem kerülsz ki ebből a "gödörből" amit magadnak ástál, mert te megérdemled, hogy minden egyes napod egy földi pokol legyen. Most menj és sírd álomba magad mint ahogy minden este szoktad :)

2017. dec. 6. 22:01
 25/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerinted mi lenne a megoldás a férfiak részéről? Mit tudnátok ti, férfiak tenni azért, hogy a nő ne tudja kihasználni a szépségét? Vagy mit tehetnénk szerinted mi, csúnyácska nők?

Komolyan érdekel.

2017. dec. 8. 11:22
 26/27 anonim ***** válasza:

25#

Te bolond!!!!!! Nem tudod mit tettél!!! Rászabadítottad ezt a nőgyűlölő nyomorékot a gyakori népére. Isten óvjon minket a napi nyolc bombanős kérdéstől. Imádkozzon mindenki, hogy ezt túléljük és ne kapjunk agyf_szt attól a sok sz_rtól amit majd a kérdező ránk zúdít.

2017. dec. 8. 13:00
 27/27 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, a jelek szerint nyíltan mazochista hiszen még mindig veled szórakozom.

1) Nem válaszoltál a kérdésemre, hogy ha téged ennyire izgat az, hogy a nők miért a pénzes pasikra buknak, akkor te miért csak a szép nőket hajkurászod? Miért nem jó neked a szép belső, hmm?

2) Köszönöm feltételezésed, de nem tartogatom magam, van párom.

3) Jelenleg kábé négyszer annyit keresek mint ő és így tudom támogatni abban, hogy felépítse a vállalkozását és boldog élete (életünk) legyen. Na erre varrj gombot, döbbenet mi? :)

4) A ÉB nem az élet hanem egy zsák szar, amit azért találtak ki és úgy alakítanak, hogy a hozzád hasonlóan kevés IQ-val rendelkezőket a képernyő elé szögezzék. Azért, hogy a műsorközi szünetben megnézd a reklámot és bevételt generálj fogyasztóként. Nincsenek illúzióim, hogy felfogtad miről beszélek, de azért megpróbáltam.

2017. dec. 9. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!