Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon gyáva húzás lenne feladni?

Nagyon gyáva húzás lenne feladni?

Figyelt kérdés
Na tehát gyáva húzás lenne feladni a barátnőkeresést ha szinte semmilyen sikerem nincs a lányoknál? Volt egy barátnőm. De vele nem passzoltunk össze. A lányok 99%-a észre se vesz. Az 1% aki szóba áll velem, az is barát zónába tesz. És nem a toppmodell lányoknál próbálkozok. Hanem az átlagosoknál. Bár én igazábol bármelyik lánynak esélyt adnék. Csak a személyiség érdekel. Az dönti el nálam milyen szép valaki. Próbáltam társkeresőn is. Azis egy rémálom volt. Pedig összeszedett, logikus és egyedi leveleket írtam. Tanúlnom is kell. Szóval nem jön jól ha csalódás miatt szomorkodok. Fontos a karrier, de bárkire tudok időt szánni. Otthon ülős típus vagyok. Átlag tanulok. Nem járok el bulizni. Igazávol nincs kivel. A barátok meg nem is hívnak. Meg faluban élek. Szóval gyávaság vagy logikus lépés lenne feladni? Köszi a válaszokat. F/18
2017. nov. 11. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Mia fsz?? 18évesen feladni, megbolondultál?

Ha még egyszer 18 lehetnék..hajaj.

Megőrülök, hogy hogy gondolkoznak egyesek 20 alatt.

Jaj vége az életemnek, sosem volt/lesz párom, nincs semmi sikerem..és akkor írja, hogy 15/17/19/L/F

Gondolkozz el kicsit. SZedd össze magad, előtted az élet csak nem látsz tőle semmit.

A válasz:hülyeség lenne feladni.

2017. nov. 11. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Türelem. Nem kell ráfeszülni, mindenkihez odamenni, de járj nyitott szemmel. A társkeresőn is lehet, hogy csak 5 év múlva jelenik meg a párod. De ha 10, még akkor is mindenre van időd.
2017. nov. 11. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, egy időre jegelned kéne a dolgot, és valami értelmesebb dolgokba fektetned motivációd. Nagyon hátráltató tud lenni egy csaj ilyen fiatalon, ha mondjuk nagy terveid, álmaid vannak. A csajok úgyis megtalálnak, ha sikeres leszel, mondjuk vezérigazgató. De ha most erőlteted a dolgot sok jóra ne számíts.
2017. nov. 11. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem meg még nem volt senkim na bumm :D és? 18 éves vagy nem vagy lekésve semmiről.Minden a maga idejébe történik ne aggódj neked is lesz barátnőd. Ne add fel :) 18/L
2017. nov. 11. 14:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves vagyok és lány de nekem sem volt még kapcsolatom de engem valahogy nem érdekel, nem érzem késznek magam, szerelmes sem vagyok még elég gyerek vagyok és többet nem is leszek fiatalabb úgyhogy nem vagyok ráfeszülve. Mülehet egy két év múlva én is ráfeszülök de most úgy vagyok vele hogy nincs szükségem rá.
2017. nov. 11. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Ideiglenesen nyugodtan feladhatod, úgyis visszajön majd a kedved előbb vagy utóbb.
2017. nov. 11. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy most egyelőre valóban jobb lenne, ha a tanulásra és a karriered építgetésére koncentrálnál. De véglegesen eszedbe ne jusson feladni! Biztosan meg fogod találni a hozzád illő lányt, csak idő kérdése. Hozzád hasonlóan én is otthonülős vagyok, ráadásul emellett még zárkózottabb is, mint az átlag, ezért még nekem sem volt szerencsém, de jelenleg annyira nem izgat, hogy nem vagyok kapcsolatban. 17/L
2017. nov. 11. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre , hogy amikor keresem sosem találom.

Szerintem hanyagold a társkeresőket, vagy hagyd fent a profilod azt ennyi.

Mindig amikor úgy szenvedtem mint te, elegem lett és hagytam az egészet a francba, éltem az életem és ilyenkor valahogy mindig akadt valaki. Párszor ezt eljátszottam mire megtanultam , hogy ha nagyon ráfeszül az ember erre akkor nem fog menni.

2017. nov. 13. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!