Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak nokben is ehhez hasonlok?

Vannak nokben is ehhez hasonlok?

Figyelt kérdés
olyanokra gondolok,mint akik napi szinten itt irjak ezeket pasikent,hogy meg akarom olni magam mert nincs parom,vagy nekem sose jon ossze semmi,ronda vagyok,ongyilkos leszek,utcara kerulok,nijncs munkam stb
2017. nov. 9. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
vannak, csak fele annyit picsogunk mint a pasik.
2017. nov. 9. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
17%

1. Bármelyik nő több 100 üzenetet kap, amint felmegy társkeresőre, a nagy részük barom, de kizárt, hogy egy se legyen normális.

2. A nőknek csak fel kell adniuk egy hirdetést rosszlányokra és már dolgozhatnak is.

2017. nov. 9. 16:48
 3/7 A kérdező kommentje:
jo a noknek!
2017. nov. 9. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Te is mehetsz seggbebszatni magadat, virágszálam.
2017. nov. 9. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen van, csak máshogy vannak megfogalmazva a nők kérdései. Nézz szét a felnőtt párkapcsolatok kategóriában, vagy az emberekben.
2017. nov. 9. 17:26
 6/7 A kérdező kommentje:
okes!
2017. nov. 9. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak abban vagyok hasonló, hogy nincs pasim, se barátaim és magányos vagyok. Ha meg akarom ölni magam, ami néha előfordul, nem ezekért. Ami nem jön össze, azzal kb. tisztában vagyok hogy miért, még se vagyok képes változtatni mert vannak dolgok melyek összetettebb gondolatbeli változtatást igényelnének mint egy elhatározás, magyarán pszichoterápia kéne. Én már feladtam hogy itt segítsenek, nem írok ki kérdést mert az itt jelenlévők úgy se tudnak segíteni. A többség azért ír ki kérdést, azért válaszolgat, meg olvasgat mert magányos, vagy szeret magáról beszélni, közléskényszere van mert senki se hallgatja meg igazán, az egoját fényezi vagy esetleg (kevés százalék) segíteni szeretne. Nagyon nagy százaléknak csak szüksége van valamilyen emberi interakcióra. Az emberek nem hallgatják meg egymást, az emberek csak magukról beszélnek. Nem léteznek minőségi, érdeklődő, mély, őszinte, szégyenérzettől mentes beszélgetések a világban, általában senki sem kíváncsi a másikra. Nagyon nagyon mélyen nem. Csak gondolkodj el, amikor valakivel beszélsz, hány %-ban figyelsz arra amit mond és gondolkodsz rajta és hány %-ban gondolkodsz azon, hogy ha végre befejezte mit fogsz mondani. Nem tudom ez most hogy jött ide, de gyk is egy ilyen oldal, ahol tökéletesen meg lehet figyelni, hogy a válaszadók nem csak a kérdésre válaszolnak hanem mindig írnak valamit magukkal kapcsolatban. Durva elvárásokkal teli mű világ ez, és a lélek mélye haldoklik ebben a szennyben, akinek kényelmetlen szenvedni az elkezdi tartani a lépést. Választhatsz.
2017. nov. 10. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!