Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan szerezzek új barátokat...

Boo666 kérdése:

Hogyan szerezzek új barátokat és teremtsek új kapcsolatokat?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, most ültem át a gimi padjából az egyetem előadóiba. A régi barátaimmal nem tudok összejárni, és nem is nagyon beszélünk, az új barátaimmal meg nem érzem olyan szorosnak a kapcsolatomat, hogy mélyebb dolgokról is lehetne beszélni. A családom körbezár, én állok középen, de ők arccal mind kifelé fordulnak. Úgy érzem, teljesen elvesztem, és senkinek sem vagyok már fontos. Én nem szoktam keresni másokat, csak nagyon ritkán, mert azt gondolom, teher vagyok mások számára, vagy nem értenek meg. Nagyon sok kimondatlan szó van a birtokomban, és ez lassan már nagyon rám telepszik. Tudtok valami tanácsot adni, hogy hogy szerezhetnék igazi, megértő barátokat? Vagy mit csinálhatnék ezzel az "izémmel"?
2017. okt. 30. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Internet? Ha szeretnél írhatsz.
2017. okt. 30. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is pontosan így éreztem sokáig, sőt még most is így érzem.

Ha van kedved beszélgetni vagy valami, akkor írj nyugodtan.

(17/F vagyok amúgy.)

2017. okt. 30. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy kialakuljanak szoros baráti kapcsolatok, idő kell. Nyitni kell a társaid felé, alkalmazkodni hozzájuk. Ha valakivel beszélsz az utcán, éppen mentek valamerre, hívd meg egy üdítőre, teára, kávéra, beszélgessetek és alakul. Sajnos én hiába hívtam meg "barátaimat" valahova, egy sörre, hamburgerezni, szarnak rám, de hát ilyen az élet. Sokan kihasználnak, de a sors ilyen emberekkel hozott eddig össze. 18/F vagyok. Talán nem vagyok többeknek szimpatikus, van nekik vannak olyan jó barátaik, hogy rám nincs szükség.

Ha szeretnél privátban beszélgetni erről, írj rám nyugodtan :)

2017. okt. 30. 19:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Írd ki magadból a mondanivalódat. A mélyebb dolgokról. Ha a papírnak mondod el, az is megnyugtat. Pár nap múlva akár el is égetheted, ha nem akarod, hogy más kezébe kerüljön, hatása akkor is megmarad.

A nem mélyebb dolgokról meg bárkivel fecseghetsz, pletykálkodhatsz, ez csak olyan, mint az állatoknál a kurkászás. Embernél ez fejezi ki a barátságosságot a többiek iránt.

Még annyit:

"senkinek sem vagyok már fontos" Magadnak legyél fontos, és idővel másoknak is az leszel!

"Én nem szoktam keresni másokat" Úgy élj, tanulj, segíts, hogy mások forduljanak hozzád! Akár a legbensőbb érzéseikkel is! Jó érzés ha, hogy nem te szorulsz másokra, hanem te tudsz segíteni.

2017. okt. 31. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!