Mivel hívhatnám fel magamra a figyelmet?
Ha egyetemista vagy valószinűleg vannak klubok helyek ahova járhatsz. Sportolhatsz is. Járhatsz olyan közösségbe ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatsz. Így lehet ismerkedni vagy marad az amit az első írt h bulik.
Én a figyelem felkeltést nagyon nem kedvelem persze annak is van határa de átcsap könnyen arcoskodásba. Szerintem ha egy ember érdekes és azzal foglalkozik amit szeret akkor úgy mond :D éli magát annyira h felfigyelnek rá mások is. Mert olyan kisugárzása van és önbizalma ami mellett nem lehet csak úgy elmenni. Mondjuk az meló nem kicsit.
De istant megoldásnak a házi vagy kolibulik stb. :)
Nem javaslom, hogy mindenáron felkeltsd a figyelmet magadról. Ellenben javaslom, hogy keress hozzád hasonló érdeklődésűeket.
Hát nem ennek volna inkább értelme...?
Nem értem ezt a kib sztt sok megfelelési kényszeres embert... Pisztolyt tartanak a tarkódnak? Vagy kiskorú vagy és ezért vagy balf sz?
Dehogy. Húsz éves vagy, ha kis településen élsz, szívás. Ha koleszban vagy, akkor keress hasonló érdeklődésút.
Nincs? Akkor nincs, és ha nincs, akkor ez van, nincs mit tenni.
Ha meg találsz, akkor találtál.
Komolyan nem értem, mit bonyolítanak nagykorú emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!