Ha nem lettem szép, se okos, sem pedig tehetséges, akkor minek éljek?
Nem vagy véletlenül depressziós?
A depressziósok egy részének meginog az önképe és a magukba vetett bizalma. Én is egyedül vagyok 31 évesen, mindig csak pár hetes vagy legfeljebb két hónapos kapcsolataim voltak, mert mindig olyanba szeretek bele, akit nem lehet. Most például a személyi edzőmbe, aki nagyon tuti pasas, de nős. Tudom, hogy tetszem neki én is.
Rengeteg, az élet értelmét firtató kérdés van a gyakin, először azokat tanulmányozd át, kedves Kérdező.
Boldog-e, aki szép? Boldog-e, aki okos, aki tehetséges stb? Boldog lehetsz a fenti tulajdonságok nélkül is. Nem a fenti tulajdonságok következtében lesz vki sikeres, v érett, v bölcs.
Ha nincs értelme az életednek, akkor a gyaki nem az a hely, ahol majd kapsz egyet kölcsön, míg meg nem lesz a tied.
Ha ennyire meghatároz a külsőd, akkor gyűjts plasztikai műtétre, egy jó plasztikai sebész csodákra képes.
Egyébként szerintem a lényeg az, hogy milyen ember vagy. Lehet valaki a modern szépségideál szerint gyönyörű, ha belülről egy rohadt alma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!