Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nem lettem szép, se okos,...

Ha nem lettem szép, se okos, sem pedig tehetséges, akkor minek éljek?

Figyelt kérdés
Mi értelme van így az életemnek?

2017. szept. 29. 08:14
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Már nem járok iskolába, úgyhogy mindegy. Szerelem? Ilyen külsővel soha nem lesz senkim.
2017. szept. 29. 10:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Barátaim sincsenek, kirándulni meg erre-arra menni egyedül nem buli.
2017. szept. 29. 10:07
 13/22 anonim ***** válasza:
31%
Ha együtt siránkoztok, akkor jobb lesz?
2017. szept. 29. 10:15
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha lennének barátaid, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagy, akkor alapból jobban éreznéd magad a hibáiddal együtt. Szoktál barátkozni?
2017. szept. 29. 10:28
 15/22 anonim ***** válasza:
42%

Nem vagy véletlenül depressziós?

A depressziósok egy részének meginog az önképe és a magukba vetett bizalma. Én is egyedül vagyok 31 évesen, mindig csak pár hetes vagy legfeljebb két hónapos kapcsolataim voltak, mert mindig olyanba szeretek bele, akit nem lehet. Most például a személyi edzőmbe, aki nagyon tuti pasas, de nős. Tudom, hogy tetszem neki én is.

2017. szept. 29. 11:57
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok depressziós. Én meg nem tetszem senkinek.
2017. szept. 29. 12:20
 17/22 anonim válasza:
0%
Én szoc fóbiás vagyok, nem érzem magam se szépnek, se okosnak, de jól bánnak velem általában és néha hozzáfűzök valamit csajok beszélgetéséhez és kibújok a telefonból, próbálok gyakran mosolyogni, van célom, neked is legyen csak ne legyél lusta, meg ha ilyen nehezen tanulsz lehet hogy ADD/ADHD, az szoc problémákat is okozhat. Vagy csak motiváció hiány. Én jól elvagyok az internettel, meg a LoL-lal ingyenes világ legnépszerűbb videojátéka és eléggé növeli az önbizalmam, videojátékot bárki tud játszani ha szereti, hallgass zenét sokat sokat sokat(ez rám nagy hatással van, és az ikertesóm zene izlése tökéletes, szóval mindig tőle kérem el a playlisteket, én meg hátradőlhetek), meg csinálj dolgokat amiket szeretsz. Próbálj feloldódni - igen tudom mindent könnyű mondani, de tekintsük kihívásnak, játéknak az életet. Mondjuk én bátyám/ikertesóm is imádom bármennyire is utálom szóval nekem ebből a szempontból is könnyebb. Meg van egy lány barátom az évfolyamon akivel eggyütt jártunk sportolni, nagyon beszédes volt és voltak osztályomból, akik nem bírták így valahogy könnyebben beszéltem vele, és összebarátkoztunk, sokszor együtt megyünk haza. Szóval nézd ki az idegesítően beszédes embereket ott ahol sportolsz vagy nem tudom és ne adj fel semmit, töltsd le motivációnak a top joy üziket:D meg próbálj.. nem emlékszem, de ennyi szerintem bőven elég. (16/L) Mondjuk két fiúnak felkeltettem az érdeklődését, de besz*ri voltam és elszúrtam. Azt is biztos csak szeplőim miatt, tetováltass szeplőt:D, vagy barnulj le egészségesre, szemüvegtől okosabbnak látszhatsz ha jól áll.
2017. szept. 29. 14:37
 18/22 anonim válasza:
0%
meg a lila az okosság színe
2017. szept. 29. 14:39
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

Rengeteg, az élet értelmét firtató kérdés van a gyakin, először azokat tanulmányozd át, kedves Kérdező.

Boldog-e, aki szép? Boldog-e, aki okos, aki tehetséges stb? Boldog lehetsz a fenti tulajdonságok nélkül is. Nem a fenti tulajdonságok következtében lesz vki sikeres, v érett, v bölcs.

Ha nincs értelme az életednek, akkor a gyaki nem az a hely, ahol majd kapsz egyet kölcsön, míg meg nem lesz a tied.

2017. szept. 29. 18:55
 20/22 anonim ***** válasza:
82%

Ha ennyire meghatároz a külsőd, akkor gyűjts plasztikai műtétre, egy jó plasztikai sebész csodákra képes.

Egyébként szerintem a lényeg az, hogy milyen ember vagy. Lehet valaki a modern szépségideál szerint gyönyörű, ha belülről egy rohadt alma.

2017. szept. 30. 03:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!