Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sose leszek boldog?

Sose leszek boldog?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és mostanában nagyon magányosan érzem magam. Nincs semmi ami érdekelne vagy ami lekötne, járok suliba mellette diákmunkázom de nem érzem azt hogy értelme lenne az életemnek. Egy senkinek érzem magam föleg egyedül, nincs pasim pedig jo lenne valaki szeretne akit én is viszont szeretnék. Nem volt még soha komoly kapcsolatom és irigy vagyok másokra akiknek van, hiányzik a szex is de nem ez az érzelemmentes hanem olyan hogy valakivel együtt vagyok szeretjük egymást és úgy. Nagyon érzelmes vagyok mindent a szivemre veszek és ugy érzem mindenki csak kihasználni meg átverni akar már nem bizok senkibe és ugy érzem sose leszek boldog és sose lesz pasim se. Ismerkedek fiukkal mondják hogy szép vagyok stb de aki nekem is tetszik abból sose lesz semmi mert vagy eltünik vagy csak szexet akar stb és már renénykedni se merek. Egyszerüen semmi nem jön össze. Nagyon rossz érzés. Létezik ilyen hogy valaki nem találja meg a párját? Vagy mit tegyek? Én már nem tudom :( sokszor ugy érzem jobb lenne meghalni...

2017. szept. 16. 18:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akkor mitöl legyek boldog nem érdekel semmi más pillanatnyilag
2017. szept. 17. 03:16
 12/17 anonim ***** válasza:
eddig hányan kerestek meg ismerkedés céljából?:)
2017. szept. 17. 04:40
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

"én egyedül nem érzem magam senkinek lehet később ez változni fog ha pl lesz gyerekem"

Ezen nagyon gondolkodj el. Te választanál olyat, aki egy senki, és csak arra kellesz neki, hogy gyereket szülj neki?

Ha egyedül nem tudsz boldog lenni, más mellett sem fogsz tudni. Senkinek a vállára - főleg olyannak a vállára, akit szeretsz, legyen az a párod vagy a gyereked - ne tegyél olyan terhet, hogy az ő dolga legyen téged boldoggá tenni. Az egész életét megkeserítheted.

2017. szept. 17. 07:06
 14/17 anonim ***** válasza:

"Akkor mitöl legyek boldog nem érdekel semmi más pillanatnyilag

# 11/13 Időpont ma 03:16"

A boldogság ott kezdődik, hogy este legkésőbb fél tízkor kikapcsolod a mobilt/gépet/tévét, stb., legkésőbb 11-kor ágyban vagy, és legalább reggel hatig fel se kelsz. Próbáld ki! Már néhány nap múlva egész más színben fogod látni a világot!

2017. szept. 17. 07:11
 15/17 A kérdező kommentje:
Éjszakás műszakban dolgoztam ;)
2017. szept. 17. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Ugyanez vagyok én is :D Mintha én írtam volna...
2017. szept. 18. 16:04
 17/17 anonim válasza:

Kedves #7-es válaszó. Pontosan úgy vagyok, mint a kérdező, de bennem a válaszaiddal elindítottál valamit. Teljesen igazad van abban, hogy a boldogságot nem mástól kell várjam, hanem elsősorbansaját magamtól. Órák óta ezen pörgök, köszönöm szépen! :)

bár valószínűleg senki nem látja azt, amit írtam, elavult kérdés már.

2017. nov. 19. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!