Sose leszek boldog?
"én egyedül nem érzem magam senkinek lehet később ez változni fog ha pl lesz gyerekem"
Ezen nagyon gondolkodj el. Te választanál olyat, aki egy senki, és csak arra kellesz neki, hogy gyereket szülj neki?
Ha egyedül nem tudsz boldog lenni, más mellett sem fogsz tudni. Senkinek a vállára - főleg olyannak a vállára, akit szeretsz, legyen az a párod vagy a gyereked - ne tegyél olyan terhet, hogy az ő dolga legyen téged boldoggá tenni. Az egész életét megkeserítheted.
"Akkor mitöl legyek boldog nem érdekel semmi más pillanatnyilag
# 11/13 Időpont ma 03:16"
A boldogság ott kezdődik, hogy este legkésőbb fél tízkor kikapcsolod a mobilt/gépet/tévét, stb., legkésőbb 11-kor ágyban vagy, és legalább reggel hatig fel se kelsz. Próbáld ki! Már néhány nap múlva egész más színben fogod látni a világot!
Kedves #7-es válaszó. Pontosan úgy vagyok, mint a kérdező, de bennem a válaszaiddal elindítottál valamit. Teljesen igazad van abban, hogy a boldogságot nem mástól kell várjam, hanem elsősorbansaját magamtól. Órák óta ezen pörgök, köszönöm szépen! :)
bár valószínűleg senki nem látja azt, amit írtam, elavult kérdés már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!