Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy teszt alapján INFJ-T...

Egy teszt alapján INFJ-T vagyok, ez mit jelent? 17F

Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 14:28
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. szept. 16. 14:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt a nyers általános szöveget már én is olvastam. Sokkal inkább a személyes tapasztalataitokra lennék kíváncsi, ha van olyan ismerősötök vagy ti magatok is azok vagytok.
2017. szept. 16. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
Nekem többször ez jött ki. Introvertált vagyok, nem szeretem a nagy nyüzsgést, felszínes emberi kapcsolatokat, ki nem állhatom az igazságtalanságot. Szeretek elmerülni a saját világomban, egyedül lenni, a fantáziáimban ellenni és nem mindig járok a Földön. Az túl unalmas. Annyi minden érdekel, hogy képtelen vagyok egy dologban maximálisan elmerülni. Nagyon fejlett a kommunikációs képességem, de nehezen ismerek meg új embereket, viszont ahol már jártas vagyok, kinyílok és van, hogy le sem lehet lőni. :D Persze nem kreténségekről beszélek ilyenkor. Szeretem a szarkazmust, cinikus humort. Egy életre keresek társat, sosem jellemezték komolytalan kapcsolatok a szerelmi életemet. Fontos a másikról való gondoskodás, törődés. Nem bírom, ha megosztják a figyelmüket az emberek köztem és valaki/valami más között. Direkt kevés barátom van, de ezek mélyebb barátságok. Dióhéjban ennyi. 29F
2017. szept. 16. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én infj vagyok, de nem pontosan tudom mit szeretnél még ami az alap szövegben nincs benne...Ettől függetlenül szívesen beszélgetek veled ha gondolod, meg ha esetleg van konkrétabb kérdésed. Amúgy se mindenki ugyanolyan akinek ugyanaz a személyiségtípusa:)
2017. szept. 16. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Pont úgy érzek, mint a hármas. Ha van konkrét kérdésed, én is szívesen válaszolok rá.

25f

2017. szept. 17. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a 3. hozzászólást.

21/L

2018. szept. 26. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:

3. válasz leírta a személIségem :D

16/L

2021. febr. 14. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!