Ismertek jo lelkisegely chat oldalt?
Figyelt kérdés
Sajnos elegge ki vagyok keszulve, szeretnem valahol kibeszelni a gondjaim, ismertek valami olyan oldalt, ahol meghallgatjak, tanacsot is tudnak adni? A kek vonalon kivul, azt mar ismerem..
Elore is koszonom 😊
2017. szept. 4. 20:12
1/9 joe2016 válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, johetnek meg, akar privatba is. Viszont gyokerek kimeljenek.
2017. szept. 4. 22:04
4/9 anonim válasza:
Szia. Nos én állok rendelkezésedre ha kiakarod önteni a lelked. Nem csak meghallgatlak de értelmes tanácsot is adok amivel tudsz valamit kezdeni. Már egy ideje foglalkozom olyan emberekkel akiknek valamilyen lelki vagy bármilyen más jellegű problémájuk van szóval írj bátran.
5/9 anonim válasza:
Délután Alapítványnak van chate igaz lehet nem mindennap az igaz,de emailben is segítenek.Psziché ott is van chat de még nem próbáltam..Soslelkiposta is jó.emailes.írhatsz ha akarsz priviben
6/9 anonim válasza:
Nekem is ajánlhatna valaki ilyen lelkisegély oldalakat vagy aki szívesen meghallgatna engem és beszélgetne velem annak nagyon örülnék!!! 31L
7/9 anonim válasza:
Nekem egy hasonló kérdésem lenne, hogy egy könyvben olvastam, hogy egy a főszereplő olyan lelkisegély chatbe lépett be, ahol nem segítőkkel, hanem más, lelkisegélyre szoruló emberekkel tudott beszélgetni anoniman. Tud valaki erről valamit, hogy létezik-e ilyen egyáltalán?
8/9 anonim válasza:
Aktuálisabb nem lehetne most nálam se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!