Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem bírom, megöl a magány?

Nem bírom, megöl a magány?

Figyelt kérdés
Tegnap este akartam kiírni a kérdést. Túl fáradt voltam, ezért ma írok. Körülettem vannak emberek, de ők magasról lesz@rnak engemet. Senki nem segít, de ők elvárják én segítsek nekik. Nekem segítség kell, azt kapom: Old meg magad! Te bajod! hozzájáruló pofavágás. Utána hozzám jönnek hogy segítsek ebben meg abban, nem segítek akkor én vagyok a önző bunkó szemét. Magamra vagyok utalva. Senki nem hallgat meg, de ők elvárják hallgassam meg őket. Nekem van bajom, akkor hagyjam őket békén meg mit "hisztizek", persze ők elvárják hallgassam meg a ők nyafogásukat. Beszélgetnék más emberekkel mindenféléről. Senkivel nem tudok beszélgetni. Senki nem hallgat meg. Mert egyből elkezdenek panaszkodni vagy értelmetlen fölösleges fecsegés ami kutya sem kíváncsi rá. Közben vissza jöttek fóbiáim, ami megkeseríti az életemet. Többször gondolkozok halálon. Mert ez nem élet. Egyetlen örömöm egész napos zabálás. Nem tudom mit csináljak. Mit kéne tennem.

2017. aug. 29. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Próbáltad már az alkoholt?
2017. aug. 29. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kell ugrani mindenkinek azonnal, ha segítséget kér.
2017. aug. 29. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Gondolj bele abba, hogy ha te képes vagy meghallgatni mások baját, problémáját, akkor biztosan van, aki hasonló ember, mint Te, és Ő is így van vele. Ilyen embereket kell keresned!

A régiekkel próbáld meg megbeszélni ezt a dolgot, de ha nem megy, ne vedd magad körbe olyan emberekkel, akik nem érdemlik meg. Ha rossz érzés már az, hogy segítened kell nekik, akkor zárd ki őket az életedből, ne törődj velük, mondd, hogy nem érsz rá stb. Ne érdekeljen, hogy mit mondanak rólad, addig jó voltál nekik, amíg tudtál segíteni? Ugyan már!

És próbálj meg olyan emberekkel barátkozni, akik megérdemlik. Az írásod alapján segítesz másoknak, hidd el, vannak, akik ilyen barátokra vágynak, és igazából barátokra, nem kihasználható személyekre. Hajrá! :)

2017. aug. 29. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem is. A lányok folyamatosan csak beszélgetni meg szórakozni akarnak... Én pedig kapcsolatot. 22f
2017. aug. 29. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem első és legfontosabb, hogy önismeretet szerezz. Egy nyugodt pillanatodban gondold végig hogy mik a lehetőségeid. Nyilván mi nem tudjuk hány éves vagy, hol laksz, dolgozol e vagy tanulsz, milyen a családi helyzeted. Ezek mérlegelésével meg kell próbálnod megtalálni a magadnak legkedvezőbb lehetőségeket. Változás kell az életedbe, új emberek, és új élmények, amik hidd el, vissza fogják hozni a világba vetett hitedet. Alapvetően egy jó természetű ember lehetsz, akit lehúznak a körülményei. Ezen kell változtass, de mindenképp alapos önismeret szerzés után. Ezt teheted pszichológussal is, de szerintem ha igazán elhatározod magad, akkor egyedül is képes vagy fejlődni. Nyiss a világra, tájékozódj, less el módszereket, az internet világában egyszerű!

Tudnod kell, hogy rengetegen vívódnak, nem vagy egyedül.

Sok sikert!

2017. aug. 29. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne egyből a problémáiddal nyiss egy beszélgetést, és aki rád zúdítja a sajátját, azt hagyd faképnél. Parkban lehet beszélgetni a kutyásokkal, konditeremben a súlyokról, könyvtárban a könyvekről, stb. Messzire kerüld az SZTK-t, és a piacokat!
2017. aug. 29. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

A hallgatás gondolkodásra, figyelemre késztet - tehát az, hogy másokat meghallgatsz. Lehet, hogy épp egy ilyen pillanatban pattan ki egy jó gondolat a saját problémádra is. Szerintem lehet ezt így is nézni.

A másik megoldás: mondj NEM-et, szelektálj, hogy kit hallgatsz meg.

2017. aug. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!