Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nincs sok barátom sajnos....

Nincs sok barátom sajnos. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
26/F
2017. aug. 17. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Így nehéz tanácsot adni, hogy rólad semmit nem tudunk. Nem írtad le mi az oka, mit szeretnél..stb.
2017. aug. 17. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem egyetlen egy sincs es tokeletesen jol megvagyok
2017. aug. 17. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha az a pár barát igazi, akkor becsüld meg őket :). Ha szeretnél több barátot, itt találsz pár tanácsot, hogyj foghatsz hozzá.

[link]

2017. aug. 17. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Szokd meg!
2017. aug. 17. 22:02
 5/7 anonim válasza:
Nem szabad megszokni! El fogsz butulni. (közösségi értelemben) Minél tovább vársz, annál rosszabb lesz. Nem fogod majd tudni, hogy hogy kell ey baráttal viselkedni, stb. Menj el valami férfitornacsoportba, vagy helyi játekterembe stb. Aki van barátod, azzal meg nagyon tartsd a kapcsolatod, és rajta keresztül ésvagy vele együtt is próbálj barátokat szerezni. De! Ha negatív hatásúak a barátaid, ne érdekeljen, hogy ők az egyetlenek, mert rád fogják vetíteni az ő színvonalát is.
2017. aug. 17. 22:24
 6/7 anonim válasza:
Ha pedig az a pár nagyon igazi barát, akkor elég az a pár.
2017. aug. 17. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt akár én is ki írhattam volna még a kor is stimmel :D

Az a baj tudatosan nem lehet barátokat talalni, a jó baráti körök nem hipp-hopp alakulnak ki, hanem akár gyerekkortól kezdve vagy több év alatt suliban, munkahelyen stb.

Ahogy előttem is írták ez az állapot még lehetetlenebbé teszi a barátkozást mert a szociális dolgok egyre nehezebbek lesznek, ahogy minél kevesebbet töltesz ilyen közegben...

ha van 1-2 barátod velük kell szorosabbra fűzni a dolgot, többet együtrt lógni olyan helyekre járni ahol ismerhettek meg új arcokat...mondom úgy, hogy nekem is rohadtúl nehezemre esik, pedig próbálkozom :D Azért sok sikert, ne add fel!

2017. aug. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!