Ha allandoan be leszek rugva ezentul, akkor konnyebben viselnem azt, hogy egy nonek sem kellek?
Boldogabb lennek vajon? Nagy ritkan iszom alkoholt,de ha iszom szedul a fejem es imadom!
Penzem lenne arra mindig,hogy legalabb hetvegente kibaxottul berugjak!!
29 vagyok! Volt mar nom,egy rovid ideig.Az meg jobban bebizonyitotta,hogy a csajoknak nem en kellek :/
Ahhoz egy fel oran at kellene irnom,hogy megertsetek,hogy ,miert ugranek le egy hidrol.
De roviden: csak megszanank a munkahelyemen,duci vagyok,kicai a peniszem,van egy rakas betegsegem (aranyer).
Nem birok az emberek kozeleben lenni,ideges arcot vagok szinte vegig a munkahelyemen (ezt lassak rajtam) .
Hiaba sikerulne neha a neten egy lany,ha megismer elhagy a vegen mindig :(
Es meg sorolhatnam1
Menj a fenebe utolso.
Sziasztok tobbet nem irok!
Sokan érezzük szarul magunkat, mert nincs barátnőnk. Nem vagy egyedül hidd el...
Én megértem hogy kiakadsz. Egy férfi mindig beőrül, ha sokáig nincs nője. Én is beszoktam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!