Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mindig minden sikerül, emiatt...

Mindig minden sikerül, emiatt lehetek szörnyen magányos és rosszkedvű? (21, lány)

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és úgy érzem valami hiányzik az életemből csak nem tudom mi, de egyre gyakrabban kapok szabályos pánikrohamot ettől (ok nélküli rettegés, menekülési kényszer stb.)

2 nem éppen könnyű, piacképes szakot viszek, 3 idegennyelvet tanulok, szakkoliba, diékszervezetbe és egyéb időszakos tréningekre járok, zenesulis is vagyok tizenvalahány éve.

Rendszeresen jótékonykodom (gyerekekkel foglalkozok), emmellett jól fizető, változatos és rugalmas, szakmai profilba illő munkám is van (2 párhuzamosan).

Családommal jó a kapcsolatom, a párkapcsolatom stabil és harmonikus, a baráti társaságom is szuper, az egészségemmel és a kinézetemmel sincs semmi probléma, rendszeresen próbálnak "felszedni" férfiak.

Szabadidőm is van, pont elég, ilyenkor sokat sétálok, olvasok, filmet nézek stb. szóval lényegében semmi különös. Hülyén hangzik leírva de mindent sikerült eddig amit szerettem volna elérni és ez rettenetesen kikészít.

Unom az életem.

Nem tudom mit kezdjek magammal.

Nem tudom minek csinálom mindazt amit csinálok.

És nagyon nagyon egyedül érzem magam.

Hülye kihívásokat szoktam kitalálni magamnak de azt vettem észre magamon hogy egyre nagyobb, erőmet meghaladó, veszélyesebb dolgokra van szükségem hogy megkapjam ugyanazt a "kielégülést".

Lehet hogy hisztinek hangzik, de nekem komoly problémát jelent ez, mert attól félek olyasmibe hajszolom bele magam előbb-utóbb amibe tönkremegyek...

Valakinek van ötlete, hogyan változtathatnék ezen?

Köszönöm a normális válaszokat előre is.

2017. júl. 3. 13:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
66%

Olvasva a válaszokat, egyre jobban süllyed a szememben a társadalmunk. De őszintén szólva, nem lepődtem meg, ez a magyar mentalitás:)

Irigy, rosszindulatú emberek vagytok, és pont emiatt nem fog nektek még a negyede sem megadatni, mint neki, mert ennyire nem becsülitek a másikat. Nem tudhatjátok, hogy mennyi energia, idő és munka belefektetésével jutott el oda a kérdező, ahol most van. És ha neki mindene megvan, akkor miért ne lehetne problémája belül? Folyton mindenki tagadja azt, hogy aki nem él a legjobb körülmények között, nem lehet boldog.

Akkor az ellenkezőjével miért értetek egyet?

Undorító ez a felfogásmód.

2017. júl. 3. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezek alapján elképzelhető hogy depressziós vagy, és a depresszió nem válogat. Anyagi, társadalmi helyzettő független.

Keress fel egy szakembert.

2017. júl. 3. 15:12
 13/17 anonim ***** válasza:
#11 Beleszületett, ennyi. A sikeres emberek mindössze 1%-a az, aki valóban megdolgozott érte.
2017. júl. 3. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi probléma azzal, hogy beleszületett. Az a szomorú, hogy sok más embernek nem adatik meg hasonló lehetőség, de arról nem a kérdező tehet. Sőt, a legokosabb tőle amit tehet szerintem, hogy megpróbálja kihozni a legjobbat abból a helyzetből, amibe került.

Egyetértek néhány hozzászólóval, attól hogy valakinek bejött az élet bizonyos területeken, még lehet boldogtalan.

Kedves kérdező! Szerintem próbálj meg életmódot váltani egy időre, zökkentsd ki magad egy kicsit a mókuskerékből, utazz el valahova, ismerkedj meg új emberekkel, keress új hobbit, ilyesmi. És/vagy keress fel szakembert, ha úgy érzed bajban vagy. Nincs abban semmi szégyellnivaló.

2017. júl. 3. 16:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Én tudom a választ,de az ellentéted vagyok szóval nem mondom el :D

"Ez nem sablon szöveg"

2017. júl. 4. 00:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól, hogy az átlag előtt jársz, egyáltalán nem jelenti, hogy már a csúcson vagy. Ha úgy érzed, a környezetedben elérted a maximumot, bővíts! Nyiss pl külföld felé! Tűzz ki magasabb célokat! Ha motivált vagy a továbbfejlődésre, ne szabj magadnak gátat, és ne hagyd, hogy mások korlátozzanak.

Van olyan, hogy jobb adottságokkal rendelkezel, mint a környezeted, de az rajtad múlik, mennyire kamatoztatod.

Velem is volt hasonló, bár ennyire nem voltam elöl, ha érdekel, leírom privátban, miket csináltam, hogy fejlődjek :) két kérdésem lenne:

Mi az a két szak, amit tanulsz, illetve melyikkel foglalkozol a munkádban?

2017. júl. 4. 07:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Örülj neki,hogy jó az életed.:)

Ne keresd a problémákat,élvezd az életet!

Foglald el magad hobbival,hallgass zenét,gyerekotthon és kórházi gyerekeket és felnőtteket egyaránt látogathatsz önkénteskedjél...

És nagyon nagyon egyedül érzem magam. ezt írtad

Ott van a jó családod,társat és a barátaid foglalkozz velük többet!

Örülj neki ,hogy vannak,legyél velük többet,csináljatok közös programokat,élvezd az életed!

Minden jót kívánok neked!

Sajnos az én történetem minden rossz ,rossz anyagi helyzet,nincsenek barátok! :(

2017. júl. 4. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!