Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ti is megélnétek szinte...

Ti is megélnétek szinte bárhol, bármiből?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert sokan érdeklődnek, hogy milyen az élet itt vagy ott.

És szerintem nem a környezet határozza meg, hogy mi lesz veled.

Ti hogy érzitek?

2017. jún. 25. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A környezet döntő többségben, de azon belül a személy hozhat egyéni döntéseket.

Ezért fura, mert egyszerre determinált és egyszerre nem.

2017. jún. 25. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Múlt időben volt ez igaz rám.Ma már csak az igazi munka maradt.
2017. jún. 25. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

1, Aktuális a főkérdés, mert valami mást szeretnék csinálni, keresem a helyem, de rájöttem: ahhoz a jelenlegi tudásom kevés. Sokszor olvasom az újságokban, hogy X, Y milyen egyszerű, ötletes dologgal épített ki karriert, ami inspiráló ugyan, de részemről félő, hogy belebuknék. Páran mondták már a könyvírást. ez érdekelne is, de Mo.-n nem bizti, hogy meg lehet belőle élni - legalábbis az elején.

2, Ha egy olyan környezetben vagy, ahol hagyják, hogy csináld a dolgod, akkor még fejlődési lehetőség is van benne. De ahol b×tás van, a másik semmibevétele, ott sajna a környezet határoz meg sokmindent.

2017. jún. 25. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát valamit a környezet is jelent de én elhanyagolhatónak találtam a befolyását.

Én kicsit együtt értem, hogy bárhol-bármiből.

Ha a hely lenne fix akkor a mód változik és fordítva..

2017. jún. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!