Te is magányos vagy?
Figyelt kérdés
Néha rám jön,hogy öröké igy is maradhat?!2017. jún. 4. 23:17
11/17 anonim válasza:
Én is mostanában azt érzem pedig mindenem meg van barátok család de mégis mintha egyedül lennék ebbe a nagy világban:D
12/17 anonim válasza:
Igen, mivel nincs bennem sok érdekes, pláne külsőre, magam vagyok leginkább, anyámmal élek, társasági nem vagyok, ismerkedni sem sikerül, így élem kis életem, próbálok programokat, elfoglaltságot találni, hogy ne bas*zon szét a magány, unalom.
13/17 mogyesz snapsz válasza:
Soha nem volt igaz barátom és még barátnőm sem, egyfolytában ezt érzem.
14/17 anonim válasza:
Igen.
Mindig is voltak és vannak most is barátaim, de nem igaziak. Kétszínűek, és csak tartalékként tekintenek rám... Szar érzés, ez van, talán gimiben jobb lesz.
15/17 A kérdező kommentje:
Én is mindig azt érzem,hogy engem senki sem szeret,hiszem anyám is elhagyott,mikor 2 éves voltam. :(
Valahogy nem tudom elfogadni az életem és magamat sem.
Igy pedig magától értetődő,hogy engem sem fogad el soha senki.
2017. jún. 5. 22:43
16/17 anonim válasza:
Esetleg ismerkedj több emberrel. Az interneten több ilyen oldal is van. Pl az anotalk. Régebben én is nagyon magányos voltam aztán meguntam és én is több barátot szerettem volna, ami hamar meg is történt. Játékon belül, való életben, meg járkáltam fel chates oldalakra és ott mindig találtam embereket akikkel elvoltunk
17/17 anonim válasza:
Magányosnak érzem magam.Bár újabban egyre kevésbé.
Szerintem nem probléma,ha valaki magányos ,az a probléma,ha az egyedüllét nem igazán neki való.
Vagyis ha téged nem zavar,nem kell félned,hogy ez mindig így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!