Ti mit csináltok ha sötét a hangulatotok?
Én ha sötét hangulatomban vagyok, nem kezdek el cuki kiskutyákat nézni, mert nem megy. Én szeretem kiélni azokat a negatív gondolatokat.
Talán túl sokat ragadok benne tök fölöslegesen, de amúgy tudom, hogy semmi okom nincs panaszkodni. Az emberek általában a heppi oldalamat látják.
Néha viszont nem tudok aludni, és kattog az agyam a múlton.
Sötét szobában fekve az ágyban, miközben a hangulatodnak megfelelő zene telíti meg a teret... Egy jó kis Massive Attack, Joy Division vagy Deftones illetve egyéb életvidámnak nem igazán nevezhető mjúzik az, amivel elérem hogy a sebeim kinyíljanak, szóval amennyien kezdő vagy, tudom ajánlani őket.
Hozzáteszem, hogy én rásegítek általában egy kis fűvel is. Sokkal jobban robognak a gondolatok, és legalább kitűnőt alszom másnap és semmi kedvem szarul érezni magam reggelre.
Mindemellett tudom, hogy emberekre van szükségem, lényegében mindig. Ha magányos vagy, gyakrabban találod magad rossz passzban. Nincs annál jobb dolog, ha valakit szerethetsz és viszont szeret. Szülő, testvér, barát, bárki akiben bízol...
Minden jót :)
Ahogy a 13 as én is kiélem minden pillanatát a rossznak, nem menekülök inkább direkt foglalkozok a dologgal hogy unjam meg a gondolatát is meg tisztázzam a hibáimat vagy hogy megbocsássak.
Így kialakul egy olyan hosszú, erős türelmed hogy később màr csak sokkal nehezebb dolog visz talajra /vagy nem tud lehangolni
Általában estig magammal viszem aztán éjjel agyalok rajt úgy 3 ig utána EVÉS, alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!