Miért utálom magamat? Nem tudok rá jönni! Próbálkoztam az önismerettel de semmi értelme nem volt! Már nagyon utálok élni!
Miert nem volt erteome az onismerettel probalkozni?
Amugy fordulsz pszichologushoz.
Pacsiii embi, velem is ugyanez van
Szerintem oljuk meg egymastXD😂 15/L
Ha esetleg akarsz irni privibe, es elmeselni a bajaidat meg ilyesmi, akkor nyugodtan:)
Mert folyamatosan leértékeled önmagadat. Ha objektíven képes lennél megnézni magadat, akkor látnád, hogy neked is vannak pozitív tulajdonságaid.
Egyébként amit én tanácsolnék az a relaxáció, meditáció elsajátítása. Ha ez megvan, akkor képzeld el egy embert, aki lényegében te vagy és képzeld el, hogy mi lenne róla a véleményed. Képzeld el, hogy mit mondanál neki, képzeld el, hogy hogyan biztatnád és vigasztalnád.
A másik jó módszer pedig az, hogy amikor rajta kapod magad valamilyen önostorozó gondolaton, akkor elcsíped azt és átköltöd. Például: "Túl kevés vagyok ahhoz, hogy ezt és ezt a munkát elvégezzem. :(" -> "Úgy érzem, hogy ezt és ezt a munkát nem lesz könnyű elvégezni, de biztos vagyok benne, hogy képes vagyok rá! :)"
Nyilván nem egy nap, vagy egy hét alatt kell a csodákat várni, de egy-két hónapig minden nap csinálod ezt (főleg ezen utóbbit), akkor észre fogod magadon venni a változást. Ezek után pedig jöhet az, hogy észreveszed a kisebb dolgokat a környezetedben, aminek szintén lehet örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!