A barátnőm kekk balnazni akar es nem tudom lebeszelni rola mit tegyek?
Ez még mindig "menő"? Mondd el neki, hogy előbb meg kéne tanulnia oroszul. Egyébként is, ha öngyilkos akar(na) lenni, fogjon pisztolyt a fejéhez, vagy vegyen egy erős kötelet :D Bocs, de az ilyeneket nem tudom sajnálni, minden bizonnyal azért veri nagy dobra, hogy "hú, kék bálnázni fogok", hogy figyeljetek rá és aggódjatok érte. Egyszerű feltűnési viszketegség. Ha komolyan gondolná, a lehető legjobban titkolná, s ti csak a végeredményt látnátok, erről ennyit.
P.S. : 2 nagy pofon hatásos lehet.
hol lehet csatlakozni amúgy?vagy belső üzenetben keresnek meg?
azt hittem már lecsengett.
Ha valóban öngyilkos akarna lenni, már rég megtette volna.
Szerintem csak figyelemre vágyik ezzel, de azért természetesen ez így is komoly. Az olyan feladatok, mint pl "vágj a karodba egy bálnát" stb, azért nem vicc.
Elsősprban szólj a szüleinek, majd próbálj beszélni vele.
Csatlakozom 8-ashoz: sokszor elég egy kis odafigyelés, törődés (hisz épp ez hiányzik neki), hogy "visszahozd" az életbe az öngyilkos jelöltet.
Sajnos túl sok az olyan fiatal, akire nem figyelnek, nem törődnek vele, nem kapnak elég szeretetet, stb., mert a megélhetést próbálják előteremteni a szülők.
Először is próbálj meg jobban figyelni a barátnődre, próbáld meg megtudni, miért akarja, aztán, ha nem tudod megakadályozni, akkor tényleg szólj a szülőknek.
És arra nagyon vigyázz, hogy nehogy Téged is belerántson!!! (sajnos más dologban, de én már kis híján rámentem olyanra, amitől én akartam "megmenteni" valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!