Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek az ügyben?

Mit tegyek az ügyben?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok. Régebben,amikorkisebb voltamkb 15 éves koromig,őszintén boldog voltam,voltak barátaim,eljártam ide oda másokkal. Volt itt az utcában egy gyerekmondig játszottunk meg másokkal is. Elköltöztek,azóta nem tartjuk a kapcsolatot. Énugyan ott lakom,de egyszerűen velem egy koruakterén az üres az utca.. Mindigannyi gyerek játszottaz utcán most már egy sem.. Vagy is az ujabb generávio a 2-6 eves amikor kimennek a szüleikkel.

A közepiskola elteltével mindénki más irányba ment, így egyedül maradtam. Sokaknál látom,hogy megmaradtak barátok csinálnak programokat.

Igazából ez kellene nekem is,boldog nyugodt lehetne minden nap. Ilyen volt régen nekem is..

Mnt a régi szép idők, nekikmegmaradtak. 1-2 egyetemre jár más dolgozik.

Kb 18-19 éves korom óta elsznobosodtam. Másnak elég a 2000-es nekem a 20 000Ft-os ruha pl. Aztán jönnek,hogy honnan van ennyi pénzem.. Más lett az értékrendem. Tudom,hofy ezzelakarom magamboldogítani,de nemtartsokáig. Nincseneknagyon már érzeseim vagy nem tudom.. Bárkin,bárhogy átgázolok az önvédelem celjaként. Legszivesebben az újgazdag egyetemistákkal lennek,mint barátok..akik tanulnak minden hétvégén tanulnak. Picit látszik,hogy felszinesek, ilyenkor megtorpanok hogy aznem az én világom.. De igazábolhasonló vagyok én is..

Akettőt nem akarom üzni vagy tanulok vagy dolgozok.. De alám nem teszik oda a drága dolgokat,de 23 évesn nem istudnám erre kérni a szüleimet 23 évesen az embernekcsak kellene boldogulnia..

Megvettek mindent,amiszükséges volt nem nélkülöztem. Úgy könnyűjol élni,hogy csak tanul az embermelletti a szüleik eltartják kap egy audi a4-est márkás ruhákat.,nincs szivem,hogy a szüleim vegyenek luxus cuccokat,mert vagyok annyi idős,hogy önellátólegyek és én vegyek magamnak 50000-ért valamit ésmegis csakmáshogy tenylegesen énkerestemrá apénzt.

Kapcsolatok terén pedig.. Igazábol nem keresema szerelmet,de néha jolenne ha lenne valaki..

Igazábólmagamat se tudom elfogadni,nemvagyok megelégedve ..nem tudom igy elképzeln,hogy valakvel legyek és boldogak legyünk. Gyerekeklegyenek , őszinten boldog legyek.

Pedig ez kellene nekem. Ilyen környezetben élek,ahol átlagos,de boldog nem felszínes emberek,családok annak.

Jelenleg egy olyan lány mellett tudnám elkepzelni magam,aki szintén sznobos jo léteben él és csak együtt legyunk menjünk ideoda de nem több egy barátságon alapulo " párkapcsolat" . De tudom,hogy ez a " karrierista" élet hosszu tvon nem mehet, hoszú távon, felszines élet vitel,csak apénzért együtt lenni.. Es belül teljesen üresnek lenni. A celebeknél látni kívülrőltök jó,de belül szerintem nem igazán.

Sok mindenen változtatnék,ha menne,de egyedül nem megy..

2017. ápr. 23. 07:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Kb mintha engem írtál volna le.. Ne aggódj nem vagy egyedül.Ugyan így 16 éves koromig minden jó volt,voltak barátok,gyönyörű barátnő.. De egyik napról a másikra minden megváltozott. És azóta nincs se barát,barátnő is ritka,1-2 évente ha adódik valami.. De sose tart sokáig,persze.. Én is megveszem a 20-e forintos cipőt meg 160 ezerér telefon stb.. Mindezt azért,mert valahol ettől várom a boldogságot.. De nem,nem ad azt sajnos.Bár én dolgozom meg érte,saját pénzem.De ettől függetlenül üresek a mindennapok,unom magam,és vágyok vissza a múltba,mikor még "minden jó volt".. De ahogy telnek az évek,csak azt látom,hogy sokszor egyre rosszabb minden.. Már semmit sem érnek a drága holmik,mert egyedül nem tudom élvezni..És ugyan kinek tetszek? Idegeneknek? Tehát hasonló képp én is ezt élem át,és sajnos mindig próbálkoztam,barátkozni ilyenek,de mitnha már nem is menne,elszoktam az emberektől. És itt élem napjaim,álltalában a gép előtt,meg a munkába. Ezeket csak azért írtam le,hogy tudd,nem vagy egyedül. És megoldást én se találtam,a mai napig sem. 22 / F
2017. ápr. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!