Van még ilyen szerencsétlen ember egyáltalán, mint én?
Először is, hogy mi a problémám: Nagyon gyenge személyiségem van, és úgy érzem, hogy ezzel a szerencsétlen, gyenge személyemmel képtelen vagyok bármit is csinálni az életben.
Így még nem voltam bulizni sosem, sőt még alkoholt sem ittam, nem szexeltem, nem csókolóztam, nem voltam még szórakozni senkivel sem, tehát ha lehet azt mondani, akkor olyan tevékenységet nem végeztem, amihez rajtam kívül kell még egy vagy több ember.
De ez nagyon durva: Képtelen vagyok a változásra. Nem tudok kimászni a gödörből. Olyan mintha önmagam rabja lennék. Tényleg olyan, mintha börtönben lennék, és korlátozva lennék. Mintha az életem egy misztikus film lenne, amiben a főhősnek előre el van rendelve a sorsa, hogy ilyen nyomorék maradjon, és nincs lehetősége változtatni. Vagy megfogalmazom jobban: Olyan vagyok, mint egy robot, aki csak a negatív élettapasztalatokra van programozva, és más programokat nem lehet belerakni, mert megtelt a memóriája.
Most arra gondoltam, hogy talán nevetni kéne magamon, és valahogy felülről szemlélni a dolgokat, és nem azonosulni magammal. De ez sem megy.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!