Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok mit tehetek?

Magányos vagyok mit tehetek?

Figyelt kérdés

Állitólag van egy "barátom" de mindig átver,kihasznál,legkisebb hibámat is mindig szóvá teszi,ö meg fuu milyen kemény,milyen jó mindenkivel.

Nagyon magányos vagyok. Hogy tudnék új életet kezdeni?

Jobb emberré válni? Új embereket megismerni?

23/f

2017. ápr. 14. 18:30
 1/6 anonim válasza:
Miért akarsz jobb emberré válni? Nem biztos,hogy benned van a hiba.Járj el szórakozni,próbálj meg nyitni az emberek felé :)
2017. ápr. 14. 18:41
 2/6 anonim válasza:
Vele akkor ne barátkozz keress mást jobb életet költözz el és barátokat ismerkedj de ne facebookon vagy messengeren hanem élőben mert ugy látod ki milyen.
2017. ápr. 14. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Viselkedj felnőttként, és ne nyavalyogj, hanem keress más társaságot.
2017. ápr. 14. 19:09
 4/6 anonim ***** válasza:
ismerkedj. Mai korban a legegyszerűbb! Ott a net, cset, forumok, facebook, társkeresők, barátkeresők oldalak tömkelegei.
2017. ápr. 14. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szükségleteeek! Tanulj róluk, hogyan kezeld őket
2017. ápr. 14. 22:28
 6/6 Mittudomain ***** válasza:

Nem tudom Te hogy vagy vele, én ha észreveszem hogy kihasználnak szó nélkül ott hagyom a másikat és nem érdekel mit ígérget.

Mindig fogsz olyan emberekkel találkozni akik vagy hátráltatnak, vagy segítenek. Olyan mint a tőzsde. Sosem lesz olyan, hogy nem fogsz veszteni. A cél az, hogy mindig többször és nagyobbat nyerj, mint ahányszor és amekkorát vesztesz. De ha nem próbálkozol, akkor leszel ott ahol most vagy és akkor fogod magányosnak érezni magad.

Járj olyan helyekre, amik amúgy is érdekelnek, feldobnak, amiben kedvedet leled.. Ott olyanokkal fogsz találkozni akik hasonló érdeklődésűek.

Végső soron társkereső oldalak.. lehet új barátságok kialakítására is használni.

2017. ápr. 15. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!