Akinek nincs semmi társasági élete 21 éves korára arról csak és kizárólag saját maga tehet?
Minden közösségből ahova eddig járt (általános és középiskola, okj képzés), ki lett közösítve, megalázták, lelkileg bántalmazták. Régen volt egy-két jó ismerőse, meg rokonai, már azok is eltűntek mellőle. Új emberekkel megismerkedni képtelen pedig rengeteggel megpróbált már, sorra lekoptatja mindenki, szó szerint mindenki, ember nincs aki eltűrné őt, mintha valami ismerkedést gátló burok benné körül.
Minderről csak ő maga tehet, vagy azért másoknak is benne lehet a kezük a dologban?
az ő hibája
volt pár ilyen osztálytársam, nem álltak ki magukért, én minimálisan tudtam rajtuk segíteni, meg én nem állhattam ki helyettük...
már idősebb az egyik konkrét volt osztálytársam, de had ne mondjam mennyi gondja van főleg ezek a dolgok miatt :S
pedig ha tett volna érte, akkor most minden máshogy lenne...
24F
Az én kérdésem hasonló, csak 38 évesen. Csak hogy lásd, nem vagy egyedül, bár lehet hogy ez sovány vigasz :
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!