Miért érzem magam úgy hogy utálnak?
Figyelt kérdés
Olyan érzések keringenek bennem hogy mintha más bolygóról származók vagy mi mert nincsenek barátaim minden és mindenki elárult . A fél emberiség szinte utál és megvet. A facebook ot nem nagyon használom. Szeretem a természetet állatokat . Fiú vagyok 18 éves . Lehet vagyis kevés barátom van . Iskolába nem felelek meg semminek szinte a rendszernek is alig. Úgy látom a világot hogy alig vannak kedves emberek akik -beszélgetnének velem . Ezért is döntöttem el hogy magányos farkas vagyok meg más. Lehet régi módi vagyok és nem a mai modern emberek és társadalom butaságait követem. Fura ez . És nagyon sokan bántani akarnak és sok verekedésben volt részem mert bántottak . Néhányan félnek tőlem de sokan utálnak bántanak . Vajon mitől van ez . Valaki tud segíteni nekem ? Értelmes válaszokat akarok nem hadoba szükségtelen válaszokat nem segít a helyzetemen .2017. ápr. 3. 22:25
1/2 anonim válasza:
Én ezt csak úgy fogalmazom meg magamban, hogy "Nem illek bele a világba". És sajnos tényleg nem.
Bár én "beteg" pillanataimban nem más bolygót vízionálok, hanem azt, hogy mivel már egyszer meghaltm (születésemkor), így csak kijátszottam a halált és nem is tartozom ide teljesen. Ezt a rémes álmaim csak megerősítik.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja. Én meg azt képzelem magamnak hogy másik világból jöttem. Csak átmenetileg vagyok itt
2017. ápr. 4. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!