Elfelejtettem hogy kell barátkozni?
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy elfelejtettem barátkozni. Nem tudom, hogy mit kéne csinálnom bizonyos helyzetekben.
Pontosabban leírom az egészet, hogy érthető legyen.
Egy nagydarab lány vagyok rövid hajjal szóval eléggé lenéznek engem a kinézetem miatt alapból. Emiatt sokszor volt az, hogy hiába mentem oda emberekhez még régebben lekoptattak vagy levegőnek néztek. Egy idő után pedig már nem is próbálkoztam. Most viszont az osztályban van egy lány aki kivételesen kedves velem, de fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem azért, hogy a barátom legyen. És ráadásul duplán nem tudom, mert lány barátaim soha nem is voltak.
Az osztálytársamban valamiért megbízok, mert úgy gondolom, hogy tényleg nem fog ártani nekem. De sokszor az van, hogy én írok neki arról ami éppen a szívem nyomja ő meg sosem szokta elmondta, ha valami bántja. azt mondta, hogy bízik bennem és a barátjának tart, de ez nekem akkor is furcsa. És ha élőben beszélünk akkor nem tudom, hogy mit mondjak. Attól félek, hogy mondok valami hülyeséget és megbántom vagy valami. Vagy csak egyszerűen elakad a szavam, mert nem tudom, hogy mit mondjak.
Na most ez így leírva úgy tűnik mintha egy óvodás beszélné ki a bajait, de remélem valaki megérti és majd tud valami értelmes választ nyújtani.
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!