Utóbbi időben nem sok öröm van az életemben, úgy érzem depressziós is vagyok mit tegyek?
De mitől érzed rosszul magad? Mi az, ami korábban örömet okozott? Azok miért szűntek meg?
Nehéz nem általánosságban írni, ha te sem írsz semmi konkrétat :)
Kicsit ilyen kapuzárási pánik szerű hogy nemsokára befejezem az egyetemet és vége ennek a "szabadságak" és mehetek dolgozni hogy pénzt keressek azért hogy munka után legyen hova haza mennem, jó ez az élet rendje lenne, de sajnos még párt se sikerült találnom.
Illetve az hogy állhatok be a sorba, sosem szerettem volna egy panelházba lakni, most meg még ott se tartok hogy megengedhessek magamnak egy albérletet, hiába tanultam és fogok dolgozni villamosmérnökként 200ft nettóból sehova nem fogok jutni ha 120k alsó hangon egy albérlet és mellette még élj meg. Kilátástalanságom egyik oka ez hogy nem látom azt hogy ebben a világban tisztességesen 1-ről a 2-re jutthatna az ember, céljaim, álmaim közzül egyet se tudok soha se valóra váltani mert pénz igényesek. És a semmiből nehéz.
nézz ki a rosszlányokon egy bombázót,egyeztess nála időpontot,aztán kapcsolódj ki vele.
meglátod utána egészen más színben látod majd a világot.
egyébként meg a pszichológus sem tanácsolna mást-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!