Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem ertem mar magam se?!

Nem ertem mar magam se?!

Figyelt kérdés

Kezdjuk az elejen.

6 eves koromban meghalt nagypapam, aki kozel allt hozzam elegge, eleg rosszul fogtam fel, rosszul kezeltem. Ket evvel ra szuleim elvaltak, elegge sz.r korulmenyek kozott, ez is szinten engem erintett legrosszabbul. Nem talaltam baratokat,akikre barmikor szamithattam volna barmiben. Evek teltevel egyre jobban kezdtem kizarni a kulvilagot, mostanra elhidegultem mindenkitol, nincsenek erzeseim, se semmi. A gondolataim vegyesek, altalaban a halal, ongyilkossag, gyilkossag gondolatai jarnak a fejembe, amikor nem akkor meg azok, hogy jo eletre torekedjek es tegyek meg mindent a celjaimert stb. Nem birok eligazodni magamon.

Es most jon az, hogy ennyi idosen igy ez-igy az. 15f

Ekezetekert bocsanat, telefonrol irtam.

2017. márc. 5. 21:34
 1/3 mrtechnikus válasza:
Neked is egy barátnő kéne! Hátha ad valami életcélt.
2017. márc. 7. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Van egy könyv Kerner Tibor: Sziklaszilárd Önbecsülés.

Olvasd el, segíteni fog!

2017. márc. 12. 14:38
 3/3 muru muru válasza:
Nekem is ugyanezek vannak,de nem találtam rá megoldást! Szerintem ez a kamaszkorral jár,hogy mindenben a rosszat látjuk,mondjuk elég rossz is az élet,de szerintem még jöhet rosszab is! Muszáj talpra állni valahogy!
2017. ápr. 13. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!