Hogy oldjam meg a problémám?
Figyelt kérdés
Tudom egyszerű kérdésnek , hangzik. De egy igaz barátom sincsen. Elveszettnek és egyedül érzem magam. nem sajnáltatásból írom ,mert ez az igazság. Akivel mindennap beszélhetnék és hülyülnénk , szórakoznánk, sportolnánk.
Tudom keressek barátokat. Iskolába járok 24 f vagyok. És nem tudtam kialakítani közeli barátságot igaz barátot vagy barátokat. Nem vagyok depressziós.
2017. márc. 3. 01:31
1/2 anonim válasza:
Úgy érted, az iskolatársaid közti barát, akivel mindennap hülyülnél?
Azért ez ennyi idősen már nem így megy. Az ember minél idősebb, annál autonómabb. Én 24 évesen kb. heti rendszerességű kapcsolatot tartottam fenn a barátaimmal, akikkel az iskolában futottunk össze.
Most kb. évente 2-3-szor. De akkor is én keresem őket.
2/2 anonim válasza:
A mai kor rákfenéje. Mindenki a telefonját buzerálja, és nincs normális emberi kommunikáció. De hogy is lenne, mikor már a gyerekkor is a számítógép bűvöletében telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!