Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kóros önbizalomhiányt egyedül,...

Kóros önbizalomhiányt egyedül, egymagam, felnőttként meg tudom változtatni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 18:09
1 2
 11/15 Nereida3 ***** válasza:
Attól is. Meg ki milyen gyorsan halad benne. Szerintem keress valakit, akivel csak úgy jó beszélgetni, az egyedüllét engem is depissé tesz.
2017. márc. 6. 11:56
 12/15 Jelmez7007 válasza:

Szia! Én Család-, és ifjúságsegítő, egyéni nevelési szaktanácsadó és személyiségfejlesztő vagyok. Nem mellékesen 5 gyermeket nevelünk a férjemmel. 3 lány 2 fiú, abból 3 (2 fiú 1 lány) már felnőtt korú (18, 20, 23) és 1 lány 17 éves, 1 pedig 9. Azt hiszem sejtem, hogy mi állhat emögött, de jó lenne tudni, hogy eször mikor vetted észre magadon ezt? És főleg milyen helyzetben okoz neked problémát?

Írhatsz privátban nyugodtan,ha mégis zavarna a publikus levelezés. :)

Üdv,

Gabi

2017. márc. 8. 18:48
 13/15 Jelmez7007 válasza:
Ja, és a legfontosabb. Hány éves vagy? :)
2017. márc. 8. 18:49
 14/15 A kérdező kommentje:

12. Szerinted mi állhat?

28 éves vagyok, nem fiatal és épp ez a baj, hogy azt hittem, ha vénülök,megnő magától az önbizalmam,de nem, sőt most már öregnek is érzem magam.

2017. márc. 8. 20:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Sosem voltam teli önbizalommal, valahogy a szorongás és kishitűség az olyan adottság volt nekem, mint a kék szemem, vagy a hullámos barna hajam:)))

Csak most már rohadtul zavar, hogy tényleg az egész életemet így fogom leélni?

2017. márc. 8. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!