Menj el abba a faluba, abba az utcába és kérdezz meg egy arra sétáló embert.
2017. febr. 24. 16:48
2/23 anonim válasza:
Ha el tudsz menni, menj el, a faluban, de legalább abban az utcában biztosan tudni fogja valaki. Ha nem tudsz elmenni, szerezz egy telefonkönyvet, és keress valakit abban az utcában, hívd fel, és kérdezd meg.
2017. febr. 24. 16:55
3/23 A kérdező kommentje:
Bonyolultabb ennél a dolog.
Nos összevesztünk és látni sem akar, legalábbis pár hónapja így váltunk el és valószínű semmi sem változott azóta.
Igen, megoldható, hogy elmenjek abba a faluba.
Tudom, hogy annó hol dogozott.
Viszont az a baj magán telszámot nem adnak ki sehol, vagy csak nagyon jó szöveggel, ami nekem nincsen.
2017. febr. 24. 17:09
4/23 anonim válasza:
És? Ha már ott vagy, becsöngetsz, aztán lesz, ami lesz. Ha nem jön ki, bedobsz egy levelet a postaládájába, és mész haza. Ha nem reagál, nem érdemes erőltetni a békülést.
2017. febr. 24. 17:12
5/23 anonim válasza:
Bár ha a felhasználónevednek bármi különösebb oka van, akkor hagyd őt békén!
2017. febr. 24. 17:13
6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. A levél is jó ötlet.
2017. febr. 24. 17:14
7/23 A kérdező kommentje:
A felhasználónevem nem a sorozatgyilkos hajlamra utal, ha erre gondolsz. :)
A pszichés sokk szóból ered.
2017. febr. 24. 17:16
8/23 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem hülyeség az a felfogás, hogy valamit ne erőltessünk. Ha ezt az elvet vallaná a világ, már rég éhenhalt volna mindenki. Akkor a cégeknél nem dolgozna senki, ugyanis sok munkáltató nagyon is erőszakos és durva módszereket követ el a dolgozóin és az egész világ az ember letarolására, személyiségének kiforgatására épül, amelyben elveszítjük identitásunkat. Filmekben is azt a vonalat erősítik, hogy ne zaklassuk a másikat, de ha valamit akarunk, akkor keressük az illetőt többször. Vannak emberek, akik nem látják be a hibáikat, rossz döntésüket és nekik nagyobb segítségre van szükségük.
2017. febr. 24. 17:24
9/23 anonim válasza:
Csak azért írtam ezt, mert az én családomban is volt összeveszés, én, aki nem tehettem semmiről, hiszen még nem is éltem akkor, próbáltam felvenni a kapcsolatot velük, magas ívből szartak rám. Megpróbáltam, nem egyszer, nem egy féleképpen, ha nem, akkor nem. Nem fogok hónapokat pazarolni arra, hogy kuncsorogjak a bocsánatukért (amúgy ők voltak a hibásak).
2017. febr. 24. 17:38
10/23 A kérdező kommentje:
Értelek.
Az én sztorim más. Egy lányról van szó, akit szeretek és ebben a sztoriban én voltam a nagyobb hibás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!