Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Titeket mi szomorít el a...

Titeket mi szomorít el a mostani időszakban? Milyen problémáid vannak?

Figyelt kérdés

Bárki válaszát szívesen várom, és kérek mindenkit hogy senkit se nézzenek le azért ha nem eget verő probléma. Mindenkit bánthat valami nagyon erősen.

Nekem semmi különösebb problémám, ami pedig vagy pl a magányosság vagy szimpla rossz kedv azt sör és barátok mellett el tudom kergetni.

Eddig pl nagy problémám volt hogy nem találtam meg az igazi baráti társaságomat.

2017. febr. 4. 10:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

17 vagyok.

Depresszióra én is mutatok tüneteket. Pontosabban mániás depresszióra:

[link]

2017. febr. 4. 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Engem az bánt hogy a párom nem törődik se a fiunkkal se velem. Szerinte a nőnek kell gyereket nevelni, főzni ,mosni ,takarítani. A férfinek pedig ,dolgozni meg tvt nézni, pihenni. Most nem dolgozik, segélyen van,egész nap telefonozik, játszik, a telefonnak velünk kell aludnia, viszi fürdeni, vécézni, mi meg le vagyunk tojva. A szemetet nem dobja ki maga után, a tányérját nem mossa el, a szemetet nem viszi ki. Ez engem nagyon bánt. Azt gondoltam jó apa lesz de tévedtem. Nagyon magányos vagyok, egyetlen boldogságom a fiam, érte élek csak. A fiam ennek ellenére nagyon szereti, odamegy hozzá és húzza át a szobájába játszani, de nem megy mert játszik a telefonjával, vagy felemeli a magasba a kezét hogy a gyerek ne tudja megfogni, ilyenkor a manóm mérges lesz és oda jön hozzám és rámcsap egyet. Nekem ezek a dolgok fájnak ,de borzasztóan.
2017. febr. 4. 14:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta egyre inkább meg akarok halni. Minden reggel ezzel a tudattal kelek és fekszek. Nincs segítségem; anyám tudatlan, sosem értette meg, mi miért zajlik bennem. Nem tudja, milyen sorozatos csapásokat átélni, ártatlanul megvádolva lenni, minden iskolai napot kiközösítetten túlélni. Az osztályom csapnivaló, elfajzott birkákból áll. Azon kívül a suliból és más helyekről rengeteg haverom van, de nagyon kevés igaz barátom. Akiket azoknak mondhatok sem állhatnak mindig a rendelkezésemre. Ők segíteni akarnak, igyekeznek meghallgatni és tanácsokat adni. Sajnos hiába törekszem a változásra, mindig egy újabb és nagyobb problémával találom szembe magam. Felnőtt segítségem pedig egyáltalán nincsen. Annyiszor kértem, sőt könyörögtem a tanáraimnak, anyámnak hogy segítsenek. DE NEM! SEEMMIBEN SOSHA NEM SEGÍTENEK! Ezért lassan besokallok és végleg elmegyek. Nem kértem ilyen nyomorult, küzdelmekkel teli életet!
2017. febr. 4. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
8%

Én vagyok a boros második. Nagy búslakodásom közepette írtam egy verset (vagy valamit, amit annak hívok), megosztom veletek:

14.30

Most már tudom

Értek annyi volt-Emilyt

Örök második

Sose menyasszony

Hamvadó cigiszál

Gyertyaláng érzelem szélben

Búra alatt megfúl védve

Kegyes halál?

Részeg vallomások

Félreértés

Már tudom

Harcos Victoriák jönnek értem

Viktóriáért

Ki sosem lesz V, mindig E

Elhagyott, elesett, elfelejtett

Emily

Aki pótléknak jó

Másra nem kell

Ámítja magát kamu szerelemmel

Céda, szajha, jót akar, a szíve hajtja

a vesztébe

Hogy halnál meg belül végleg,

lelkem sebzett, beteg,

fáradt Emilyje

Többet nem kell mondanom, most mitől van rossz kedvem. Kár volt ma felkelni, vagy úgy minden nap, ezt egyre többet érzem. Ti?

2017. febr. 4. 14:39
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Utálom magam- ez a legfőbb problémám. Plusz, állandóan csak ürességet és szomorúságot érzek, persze sírni nem tudok. Olyan jó lenne csak szimplán eltűnni, köddé válni.
2017. febr. 4. 22:27
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, írnom kéne a szakdogámat, de elbizonytalanodtam, hogy nekem való-e ez a szak. Visszautasította egy szerkesztőség az írásaimat. A srác, akibe szerelmes vagyok, meleg, nem sikerül fogyni, van pár ember, aki rám tapadt, és nem fogja a lekoptatást, közeledik a félév, van betegségem.
2017. febr. 4. 23:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
ja, és keveset találkozom az igazi barátaimmal, és sokat változtunk mind mostanában.
2017. febr. 4. 23:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek viselkedése, hozzáállása. Az állatokkal szemben, a természettel szemben, egymással szemben.

Legjobban az zavar, hogy kínózzák az állatokat, tönkreteszik a természetet. Önzők, tudatlanok, kártékonyak.

A saját magam baja az magamra tartozik. És emellett eltörpül.

2017. febr. 5. 10:22
 19/20 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy sohasem lesz unokám. A gyerekeim mind verik a harmincat. Boldog párkapcsolatban élnek, biztos egzisztenciával rendelkeznek. De mint a fiatalok döntő többsége, ők sem akarnak gyereket. Illetve azt mondják, akarnak, csak "még nem". Valójában sohasem lesz nekik, mert mindig lesz fontosabb az életükben, mint a gyerek, ami ugye sok lemondással jár.
2017. febr. 5. 12:47
 20/20 anonim válasza:
100%

Az bánt, hogy elvégeztem, egy informatikus szakot, mégse tudok vele mit kezdeni, mert az egyetemi anyagnál többet nem tanultam meg. elkezdtem a levelezőn a mesterképzést, és közben magamba fordultam, mert nem nagyon egyedül lettem.

itthon élek, és egy elkényesztetett senkiházi vagyok. 24/F

2017. febr. 5. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!