Titeket mi szomorít el a mostani időszakban? Milyen problémáid vannak?
Bárki válaszát szívesen várom, és kérek mindenkit hogy senkit se nézzenek le azért ha nem eget verő probléma. Mindenkit bánthat valami nagyon erősen.
Nekem semmi különösebb problémám, ami pedig vagy pl a magányosság vagy szimpla rossz kedv azt sör és barátok mellett el tudom kergetni.
Eddig pl nagy problémám volt hogy nem találtam meg az igazi baráti társaságomat.
Én vagyok a boros második. Nagy búslakodásom közepette írtam egy verset (vagy valamit, amit annak hívok), megosztom veletek:
14.30
Most már tudom
Értek annyi volt-Emilyt
Örök második
Sose menyasszony
Hamvadó cigiszál
Gyertyaláng érzelem szélben
Búra alatt megfúl védve
Kegyes halál?
Részeg vallomások
Félreértés
Már tudom
Harcos Victoriák jönnek értem
Viktóriáért
Ki sosem lesz V, mindig E
Elhagyott, elesett, elfelejtett
Emily
Aki pótléknak jó
Másra nem kell
Ámítja magát kamu szerelemmel
Céda, szajha, jót akar, a szíve hajtja
a vesztébe
Hogy halnál meg belül végleg,
lelkem sebzett, beteg,
fáradt Emilyje
Többet nem kell mondanom, most mitől van rossz kedvem. Kár volt ma felkelni, vagy úgy minden nap, ezt egyre többet érzem. Ti?
Az emberek viselkedése, hozzáállása. Az állatokkal szemben, a természettel szemben, egymással szemben.
Legjobban az zavar, hogy kínózzák az állatokat, tönkreteszik a természetet. Önzők, tudatlanok, kártékonyak.
A saját magam baja az magamra tartozik. És emellett eltörpül.
Az bánt, hogy elvégeztem, egy informatikus szakot, mégse tudok vele mit kezdeni, mert az egyetemi anyagnál többet nem tanultam meg. elkezdtem a levelezőn a mesterképzést, és közben magamba fordultam, mert nem nagyon egyedül lettem.
itthon élek, és egy elkényesztetett senkiházi vagyok. 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!