Ennyire szar ember lennék, vagy mi?
Mintha én írtam volna ezt a kérdést.
Még nem tudtam rájönni, hogy mi ennek az oka. Talán nem vagyunk elég határozottak, vagy nem elég jó a kiállásunk.
"hanem egy csomó dolgot, ami szimpátián alapul, semmi többön."
Ezt a mondatot nem értem, de mindegy.
Egyébként miért kellett lepontozni a válaszom? Én csak segítettem kibogozni, megfejteni. Ezért jár a lepontozás? Nem tudtam, de akkor majd máskor nem írom le a valósat.
" "hanem egy csomó dolgot, ami szimpátián alapul, semmi többön."
Ezt a mondatot nem értem, de mindegy. "
Figyelembe veszed a nemét, figyelembe veszed, hogy hány éves, hogy szép vagy csúnya (hogy számodra milyen, és hogy mások számára milyen), figyelembe veszed, hogy hogy állnak hozzá a többiek, és hogy áll hozzá a legjobb barátod, figyelembe veszed hogy miben tehetséges, hogy milyen kapcsolatai vannak, hogy hogy viselkedik, és hogy neked érdemes-e vele barátkoznod. És csak ezek után számít, hogy halk-e vagy hangos, hogy rekedt-e vagy sem, vagy hogy unalmasan beszél-e vagy sem. Ja, és az is számít, hogy így összességében a reakcióival, véleményével, cselekedeteivel mennyire értesz egyet te magad. Egyébként én is megfigyelem ezeket, de én nem ezek alapján döntök. Legalábbis nem azok alapján, hogy mások hogyan állnak hozzá. Nálam a fő, hogy rendes legyen. Másnál ez nem ilyen egyszerű, ezért is soroltam fel ennyi mindent. Igazából nem is azt soroltam fel, hogy én mit nézek egy emberben, hanem hogy másokat mik befolyásolnak, én most az ő gondolkodásuk alapján részleteztem a dolgokat. Mert rájöttem, hogy az embereket ennyi minden befolyásolja (a többséget). Engem szerencsére ennyi minden nem befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!