Miért van az, hogy állandóan nekem kell az emberek után "mennem"?
jó, ez az unalmas téma hagyjuk már. Miért vagy unalmas? mert nem bulikázól és ordibálsz miden pénteken, hogy b*basztaaam.
Vagy a személyiséged unalmas, nem vagy humoros, egy szavakkal válaszolsz stb?
Azért ez tág fogalom.
Velem is ez van nyugi. De en azert sem lelkizek, nem allok be a sorba. Allitolagos legjobb baratom pl minden beszelgetest nyavogassal kezd, nem is kerdezi meg hogy vagyok. A legrosszabb, hogy besertodik ha nem megyek vele beb.szcsizni mert neki rossz kedve van.
Unalmas, hogy mindenki csak a bajaival keres meg, vagy amolyan rutin small talk ra kepes es ha kiulnek kemeny fel.orara dumalni, suket fulekre talalok. Persze aki minden hetvegen elveri a fizeteset es iszik, az baromi nepszeru, meg a lapos felszines kapcsolatok.
Csajok sem keresnek soha, persze ha en nem keresem, talal egy masik pasit. Gondolvan nem kerestem, golndolta lerazom...
Ugy vagyok mar vele, hogy uj ev, uj baratok kellenek, es senki utan nem rohangalok mar...
Ez az unalmas vagy, meg hasonlo szanalmas kifogas.
Miert, ok izgalmasak? Vagy szorakoztatnod kell a masikat, hogy felfigyeljen? Gusztustalan hozzaallas.
Szerintem meg kolcsonos legyen az erdeklodes. En nem adok energiat olyannak, aki csak azert van velem mert unatkozik, vagy nincs ivocimboraja. Sry ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!